Nick’s lanserar två härliga havrebars: Blueberry cinnamon & Chocolate fudge oat bar

Nu lanserar Nick’s havrebars, en spännande ny produktkategori för varumärket. Blueberry cinnamon oat bar och Chocolate fudge oat bar är två mättande mellanmål som kombinerar god smak med en hembakad känsla.

 
Blueberry cinnamon oat bar är en smakexplosion av söta blåbär och kryddig kanel. Denna kombination påminner om en nybakad blåbärspaj, perfekt balanserad med havrens härliga textur. En snack som känns både lyxig och hemtrevlig på samma gång.
 
Chokladälskare kommer uppskatta Chocolate fudge; en saftig havrebar med intensiva chokladtoner och en ljuvlig fudge-smak. Det är som att ha en chokladboll redo att njutas av till to-go kaffet. 
Som med alla Nick’s produkter är de nya havrebarsen fria från tillsatt socker, gluten och palmolja. Den höga fiberhalten gör dem ett perfekt val för alla som vill ha ett smakrikt men mättande mellanmål. 
 
“Oavsett om du behöver en snabb energikick eller vill ha något gott till fikastunden så är våra nya oat bars det perfekta valet. Dessutom kommer de i ett händigt format på 35g så de är lätta att ha med i väskan när du är på språng. ” säger Frida Jonsson, Brand Manager på Nick’s. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.