Johnny’s lanserar grymma såser till grillen!

Trots en mängd olika grillsåser i hyllan så smakar ingen som de här. Johnny’s Barbeque Buddies är grymma såser för den som vågar utmana smaklökarna. Från het, till rökig och pepprig – sju olika varianter av grillsköna såser, mayo, ketchup och dressing. Dessutom ett gäng knapriga chips, samt rubs med extra sting. 100% smaksäkert – och bästa sättet att lösa biffen i sommar.

The one and only, Johnny’s, har varit svenskarnas hjälte i senapshyllan i snart 40 år. Barbeque Buddies är Johnny’s största lansering någonsin och består av grillgrymma tillbehör från såser till rubs och chips. Vissa är här för att stanna medan andra bara säger hej över sommaren. Heta nykomlingar som ska göra grillandet mer spännande och utmanande, åtminstone för smaklökarna.

–Johnny’s har alltid tagit ut svängarna och varit uppskattad för grymma smaker. I vårt nya barbeque-segment har vi tagit det till sin spets, säger Frida Källgren, Senior Brand manager för Johnny’s.

Oavsett om du är självutnämnd pitmaster eller en rookie vid grillen vill Johnny’s vara din buddy. Grunden till Johnny’s Barbeque Buddies ligger i det svenska folkets stora intresse för grillning, i kombination med att fler och fler blir hooked på heta chilivarianter och starka såser.

– I vår grillundersökning, som ligger till grund för lanseringen, kunde vi se en växande aptit för BBQ-sås samt att allt fler väljer smaksatt majonnäs som alternativ. Johnny’s vill med Barbeque Buddies ta vidare den här trenden och inspirera fler att bryta invanda mönster och utforska nya smaker, säger Frida Källgren.

Kliv in i grillvärldens mecka och håll Johnny’s Barbeque Buddies i handen, de är din självklara sidekick vid grillen!


JOHNNY’S BARBEQUE BUDDIES SORTIMENT

 • Burger Dressing Original – En pepprig dressing med smak av umami och en rökig kryddighet från chili.
 • Mayo Jalapeño – En riktig smakexplosion av jalapeño i en krämig mayo. Grym hetta med schyssta bitar.
 • Mayo Mango Habanero – Mayo med habanero ger en intensiv hetta och kombon med fruktig mango gör den till en given smakfavorit.
 • Ketchup Jalapeño – En ketchup med hetta från jalapeño, smakrikt och kryddigt!
 • Barbeque Sauce Original – En söt och rökig smakexplosion.
 • Barbeque Sauce Texas Honey – En bbq-sås med riktigt rökig hetta.
 • Barbeque Sauce Hot n’Sweet – LIMITED EDITION! – En bbq-sås med riktigt het habanero och en fruktig final från mango.
 • Potato Chips Cheezy Jalapeño – LIMITED EDITION! Krispigt grytfriterade chips med smak av lagrad ost mixad med jalapeño och chili.
 • Potato Chips Chipotle Black Pepper – LIMITED EDITION! Krispigt grytfriterade chips kryddade med chipotle som ger en rökig och pepprig smak.
 • Rub Smoky BBQ – LIMITED EDITION! En rub med smak från rökt paprika och chipotle, blandat med en vitlök eller tre.
 • Rub Sriracha – LIMITED EDITION! – Sriracha är bossen i den här påsen, het och grymt god.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.