Årets sommarchips från Estrella: Gräddfil, Koriander & Chili på tillfälligt besök

Årets tillfälliga sommarchips från Estrella är redo att ta plats i snackshyllan. Till denna badsäsong lanseras något av en vattendelare: chips med smak av gräddfil, mild koriander & chili. En solig smakcombo som sätter sting på sommarstunden.
 
Estrella firar i sedvanlig ordning sommarens ankomst med läckra nyheter i snackshyllan. Den 13 maj lanseras årets tillfälliga sommarchips: finräfflade Gräddfil, Koriander & Chili. En solig smakcombo som sätter sting på sommarstunden. 
Koriander kan vara en vattendelare som älskas eller hatas. Estrellas sommarchips har en mild koriander som bidrar med en blommig- och citrusaktig ton som passar briljant med fyllig gräddfil och het chili. Helt enkelt ett välkryddat sommarchips som passar extra bra till grillkvällar, parkhäng och långa dagar på stranden.

Ytterligare ett sommarsnacks på gång…

I juli lanseras ytterligare ett tillfälligt sommarsnacks. Då är det en efterlängtad favorit som gör comeback. Håll utkik i våra kanaler @estrellasverige

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.