Nu lanseras en läcker nyhet för alla choklad- och lakritsälskare: Tupla Double Layer Liquorice

Nyheten Tupla Double Layer Liquorice består av fluffig kakaonougat, salta lakritsbitar och ett lager läcker lakritskola som är täckt av krämig mjölkchoklad och krispiga rispuffar för en extra smakdimension.   
 
– Tupla Double Layer Liquorice är en fantastisk produkt som vi sett fram emot att lansera i Sverige. Tupla har sedan många år tillbaka varit ett ledande och älskat chokladvarumärke i Finland. Det är därför extra roligt att vi nu kan bredda vårt sortiment i Sverige så att fler kan ta del av Tuplas goda produkter, säger Sofia Nordenhem, Brand Manager på Cloetta.
 
Tuplas smidiga förpackning gör den klockren att ha med sig i väskan, på jobbet eller när man vill njuta av något extra gott i vardagen. Chokladen i Tupla Double Layer Liquorice är dessutom tillverkad med Rainforest Alliance certifierad kakao.
Tupla Double Layer Liquorice finns tillgänglig i dagligvaruhandeln från vecka 20.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.