Trädgår´n “Eric Saade x Johan Jureskog – The Dinner Show”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Eric Saade x Johan Jureskog – The Dinner Show -Ett helhetskoncept med mat och popmusik! 

Johan och Eric träffades via Erics frekventa besök på restaurang AG. Eric är själv väldigt vin- och matintresserad och därför fastnade de alltid i samtal om just det. Samtidigt var Eric på väg att planera för sitt nya projekt. En egen show!

“Jag som artist älskar helhet! Maten ska vara en lika stor upplevelse som musiken. Jag har själv aldrig gått på en show där maten varit ett fokus. Jag vill förändra det! Just för att jag älskar helhet! Därför ringde jag Johan!” säger Eric Saade. 

Eric Saade är en av Sveriges största popartister. Johan Jureskog är en av landets största stjärnkockar. Tillsammans kommer de skapa något helt unikt med ett exklusivt antal platser under två helger i juni i Göteborg. 

Datum: 

fredag 4 juni – Trädgår´n, Göteborg 

lördag 5 juni – Trädgår´n, Göteborg 

fredag 11 juni – Trädgår´n, Göteborg 

lördag 12 juni – Trädgår´n, Göteborg 

Biljetter: 

Biljetter till “Saade x Jureskog – The Dinner Show” släpps via www.tradgarn.se/saadexjureskog och Tickster idag torsdagen den 25 mars kl 11.00. 

Restaurang Trädgår´n: 

”Vi släpper biljetter med förhoppning om att vi ska kunna genomföra detta tillsammans för våra gäster. Vi följer noga restriktionerna och anpassar utifrån dessa. Trädgår´n har anpassat sittningen med avstånd mellan borden, bordsservering, handsprit, utspridda ankomsttider etc. Varmt välkomna!” 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.