En kulinarisk matupplevelse på Grand Hotel Saltsjöbaden med stjärnkocken Gustav Otterberg i spetsen 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu har den välrenommerade kocken Gustav Otterberg satt sin signatur på Grand Hotel Saltsjöbadens meny. Maten bjuder upp till gammaldags lyx med en modern twist och präglas av noga utvalda råvaror, tillagade med kärlek och respekt. 

Stjärnkocken Gustav Otterberg har lång erfarenhet i branschen och kommer senast från Van Der Nootska Palatset där han arbetat som köksmästare. Tidigare har Gustav även varit på Artipelag som kökschef samt byggt upp både restaurang Ekstedt och den legendariska stjärnkrogen Leijontornet. Gustav Otterberg har nu iklätt sig rollen som kökschef på Grand Hotel Saltsjöbaden. 

– Gustav har en gedigen erfarenhet som han blivit belönad för och vi är väldigt glada över att ha Gustav hos oss på Grand Hotel Saltsjöbaden. Det här är ett nytt kapitel i Grand Hotel Saltsjöbadens långa och händelserika historia, säger Katarina Romell, vd på Grand Hotel Saltsjöbaden. 

Gustav Otterbergs matfilosofi utgår från närheten till naturen och hantverket kring hur man värnan råvaran. Därför står råvaran i fokus i hotellets nya meny, där gamla recept har flätats samman med moderna tillagningsmetoder. 

– För mig har det varit viktigt att maten lätt ska kunna associeras till vad Grand Hotel Saltsjöbaden är och för mig har det alltid varit elegans, lyx, vintage och prestigelöshet. Därför föll det sig naturligt att utforma menyn efter just dessa ord och på så sätt skapa en kulinarisk matupplevelse här på Grand Hotel Saltsjöbaden, säger Gustav Otterberg. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.