En ny spännande smakupplevelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu kommer Läkerol YUP Crispy – en helt ny Läkerol med krispigt skal och en mjuk kärna i härliga smakkombinationer.

Läkerol YUP Crispy bjuder på flera oväntade upplevelser i samma pastill, både vad gäller smak och konsistens. Det krispiga skalet och den mjuka kärnan har olika smaker, som kombinerats till perfektion. Nyheten kommer i två smaker:

Läkerol YUP Crispy Licorice som ger lakritsälskarna det bästa av två världar – en god smak av sötlakrits i det krispiga skalet i fin kontrast till den intensiva salmiaksmaken i den mjuka kärnan.

Läkerol YUP Crispy Cranberry Carameldär du kan njuta av den lena kolasmaken i det krispiga skalet som möter sötsura tranbär i den mjuka kärnan.

– De härliga smakerna gör att Läkerol YUP Crispy är perfekt som en uppfräschande pastill eller när sötsuget slår till, säger Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta.

Pastillerna är sockerfria och veganska, med naturliga färger och aromer samt är berikade med C-vitamin. De är förpackade i en ask som innehåller 40 gram och har en inbyggd dosering som gör att du enkelt får ut en pastill i taget.

Läkerol YUP Crispy lanseras på dagligvaruhandeln och servicehandeln vecka 7. Det rekommenderade konsumentpriset är 16,90 kr.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.