Passion for Travel – en podcast för dig som har ett stort och passionerat intresse för resor.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Passion for Travel har ordet: 

Passion for Travel – en podcast för dig som har ett stort och passionerat intresse för resor. Här får du ta del av våra samlade expertkunskaper från 30 år i turism- och resebranschen och vi ger dig massor med tips, råd och inspiration för att sätta guldkant på dina resor. Vi som har podden heter Lena Mägiste som är grundare och vd på resebyrån LM Travel i Stockholm (www.lmtravel.se) och Charlotte Lundquist, före detta flygvärdinna men som nu driver resebloggen Readyfortakeoff, (www.readyfortakeoff.se) en av Sveriges största resebloggar och har eget företag i samma namn. Alla våra avsnitt finns där poddar finns. Vi startade podden för att dela med oss av en resebyrås expertis och kompetens kombinerat med en resebloggares erfarenhet, där vi bjuder på våra bästa insidertips och travelhacks. 

Några snabba med Passion for Travel:
  • Ny podd med Lena Mägiste och Charlotte Lundquist, experter inom turism- och resebranschen.
  • Premiär 28 mars och finns där poddar finns
  • Varje avsnitt tar upp olika aktuella reseämnen. Det kan vara allt från reseförsäkring, flygbolag, hotell och vaccin till att sätta guldkant på resan. 
  • Avsnitten är ca 30 minuter långa
  • Drömresmål är Bora Bora och Zanzibar
PODD: Lena Mägiste och Charlotte Lundquist ligger bakom nya resepodden “Passion for Travel”. Foto: Pressbild/ Ewa Malmsten Nordell, Fotofralla, Logotyp/Joanna Wallén, Wallen Design

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.