Apollo satsar ytterligare på trygghet och flexibilitet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

När pandemin slog till lanserade Apollo «det trygga valet», som gav kunderna ökad flexibilitet och trygghet vid bokning av sin resa i en tid då osäkerheten kring resandet blev stort. Nu utökar man satsningen ytterligare och inkluderar – som enda researrangör – erbjudandet på samtliga charterresor även nästa vinter.

– Många kunder känner en osäkerhet kring att boka sin resa då man inte vet vilka förutsättningar som gäller när det väl är dags att åka. Att vi nu inkluderar trygga valet på alla våra charterresor, även de som går nästa vinter, gör att kunderna riskfritt kan boka sin resa, säger Annika Lindberg, Head of customer service på Apollo Sverige.

När pandemin kom förra året lanserade researrangören generösa bokningsvillkor till sina kunder. Man införde bland annat öppet köp, fri ombokning, senare slutbetalning samt återbetalningsgaranti på sju dagar om resan skulle bli inställd.

Mot bakgrund av att pandemin fortfarande är närvarande samtidigt som många kunder hör av sig och vill boka en resa nästa vinter utökar nu Apollo «det trygga valet» ytterligare, till att gälla även vinterns resor fram till April 2022, och då inte bara med de traditionella charterflygbolagen utan även med till exempel Emirates till Dubai
 
– Vi ser ett mycket stort intresse för att komma iväg på en resa igen. Samtidigt tvekar många när det är så svårt att sia om framtiden. Därför är jag både stolt och glad över att det aldrig varit tryggare eller enklare att boka sin resa än det är hos oss i dag, säger Annika Lindberg.
Efterfrågan på vinterns resor är hög hos Apollo. Bokningsläget är upp 50 procent jämfört med förra året och det är Thailand som bokas bäst just nu.

Topp 3 bokade destinationer för vintern hos Apollo

1. Phuket
2. Fuerteventura
3. Gran Canaria

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.