Apollo lanserar resor till Mykonos

Apollos erbjudande med kombinationsresor växer, nu satsar researrangören extra på ögruppen Kykladerna som länge varit en populär utgångspunkt för öluffare.Tidigare har det gått att kombinera både Naxos, Ios och Milos med Santorini men nu läggs det till en ny ö till listan nämligen kändisarnas favoritö Mykonos! 

– Mykonos har länge varit kändisarnas favoritö mycket tack vare öns stora utbud av läckra hotell, trendiga strandbarer och instagramvänliga gränder och byar, säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo och fortsätter.  
– I kombination med de två andra öarna Santorini och Naxos får man med Mykonos en kombination som innehåller det bästa Grekland har att erbjuda, en exklusiv upplevelse för den som vill ha det lilla extra. 

Apollos gäster kan kombinera en trestegsresa med fem nätter på Naxos,fyra på Mykonos och avsluta med fem nätter på Santorini.På legendariska ön Mykonos har resenärerna hela sju utvalda hotell att välja på. 
 
Tre öar på en semester 

Kykladerna som ögrupp är perfekt för att kombinera en vistelse på flera olika öar på resan. Många lägger in en eller flera dagsutflykter på ögruppen men en dagsutflykt räcker inte alltid till. Därför utökar nu Apollo satsningen på Kykladerna med möjligheten att kombinera tre resmål på samma resa. 

– Kykladerna är verkligen en unik ögrupp, här har varje ö sin unika särprägel, från Naxos gyllene sandstränder, exklusiva Mykonos till Santorinis glamorösa miljöer, vi vill göra det enklare för våra kunder att inte bara upptäcka öarna utan verkligen lära känna den här fantastiska ögruppen, säger Sandra Miller Kinge 
 
Här är Apollos kombinationsmöjligheter till Kykladerna:  

Naxos + Mykonos + Santorini – Nyhet! 

Santorini + Paros 

Santorini + Naxos 

Santorini + Ios 

Santorini + Milos 

Paros + Naxos 

Naxos + Paros + Santorini 

Antiparos + Paros + Santorini 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.