Annons
Annons

Starka kvinnor i ledande positioner hos Quality Hotel

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Det blir Clarion Hotel Posts VD och hotelldirektör Sara Lake som i mitten av mars nästa år fått förtroendet att basa över det nya flaggskeppet Quality Hotel The Weaver i Mölndal. Ny hotelldirektör och VD blir också Eva Sandholm som axlar ansvaret för Nordic Choice Hotels nytillskott Quality Hotel Waterfront vid populära Majorna i Göteborg.

– I januari i år tog vi över Hotel Waterfront i Majorna och i mars öppnar vi Quality Hotel The Weaver i Mölndal. Två fantastiska hotell som vi har höga förväntningar på. För att leda och utveckla verksamheten så har vi nu kunnat locka två av de absolut bästa i regionen nämligen Sara Lake och Eva Sandholm. De har lång och gedigen erfarenhet av ledarskap inom besöksnäringen och har båda ett makalöst driv för regionen. Med deras engagemang och kompetens så kommer det vara svårt att undvika Göteborg och Mölndal för de som sneglar mot västkusten för möten och upplevelser, säger Quality Hotels svenska driftsdirektör Susanna Ståhl.

Eva Sandholm kommer närmast från rollen som hotelldirektör för Quality Hotel Panorama i Göteborg och har vid sidan av att driva ett väldigt framgångsrikt mötes- konferenshotell också lagt sin själ i att utveckla Göteborg som besöksdestination. Inte minst bredda utbudet i staden och få fler människor att upptäcka allt det som finns att se och göra i regionen.

– Att kombinera ett gammalt ombyggt porterbryggeri med utsikten över Göteborgs hamn och närheten till mysiga Majorna skapar någonting oslagbart och oemotståndligt. Bättre plats för att uppleva det äkta Göteborg finns inte. Nu ska jag och teamet få fler att upptäcka hotellet och området och skapa centrala Göteborgs mest självklara och genuina möteshubb, säger nya hotelldirektören för Quality Hotel Waterfront Eva Sandholm.

Sara Lake arbetar idag som VD och hotelldirektör för ikoniska Clarion Hotel Post i Göteborg och kom dessförinnan från Gothia Towers. Nu lockas hon av att etablera ett helt nytt hotell i växande Mölndal.

– Att få vara med och öppna ett helt nytt hotell som andas modern arkitektur och historien från det gamla väveriområdet Krokslätts fabriker är en unik chans som jag inte kunde tacka nej till!. Hotellet har dessutom redan innan öppning positionerat sig väl i området. Det ska bli oerhört kul att ta med sig allt det engagemang som finns för hotellet och platsen och omvandla det till att skapa ett flaggskeppshotell som inte bara ska locka internationella besökare utan också bli en självklar plats för människorna i området, säger Sara Lake, tillträdande hotelldirektör.

Eva Sandholm har redan tillträtt den nya rollen och Sara Lake gör det den 1 februari 2021.

Fakta Quality Hotel Waterfront:
Antal hotellrum: 151 st
Antal konferenslokaler: 11 st där den största lokalen tar 150 personer.
Wellness-avdelning med gym, bubbelpool, ångbad och bastu.
Restaurang för 200 sittande gäster.
Bar.

Fakta Quality Hotel The Weaver:
Antal hotellrum: 370, varav 3 är sviter och 171 är familjerum
Antal tillgänglighetsanpassade rum: 19 st
Restaurang: Brasserie X som förenar klassiska franska favoriter med lokala inslag och bar
Konferens: 15 konferenslokaler där den största tar 600 personer
Gym: Fullt utrustat gym i tornet med utsikt

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.