Annons
Annons

Petit Hotels årets hotell är två

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Petit Hotel har ordet  …..

Året har varit och är tufft för hotellbranschen. Alla våra hotell har kämpat och i möjligaste mån anpassat sig till nya oförutsedda omständigheter. Alla Petit Hotels medlemmar har trots färre gäster och färre personal klarat av att hålla en enastående kvalité och säkerhet. Gästerna har värdesatt hotellen, kundnöjdhetsindex ligger närmare 90% upp till 97%. I detta läge hade alla våra medlemmar kunnat bli årets ápetitare.

Tillslut föll valet ändå  på  två av medlemmarna: Buustamons Fjällgård i Åre och Sund Nergården i Vagnhärad.

Lotta Florin på Buustamons Fjällgård är inte helt ovan att ta emot priser. Hon har tidigare flera år i rad utnämnts som Sveriges bästa Ski Boutique Hotel och som en av de bästa krogarna i Åre. Petit Hotels motivering till priset i år är att Lotta länge och målmedvetet arbetat för framgång i sitt företagande och skapat en produkt som erbjuder något alldeles utöver det vanliga. Hon har samtidigt belyst värdet av och aktivt arbetat för nätverkande och samverkan i Petit Hotel.

På  Sund Nergården har de två eldsjälarna Johan och Niklas Asknergård skapat ett fantastiskt hideaway för vuxna. Med en aldrig sinande entusiasm har de målmedvetet utvecklat och arbetat för framgång i sitt  5 år unga företag, samtidigt som de medverkat till nätverkande och samverkan i Petit Hotel.

Både Buustamons Fjällgård och Sund Nergården exemplifierar det som varumärket Petit Hotel står för: småskalighet, kvalité och ett gott värdskap.

.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.