Scandic och Warner öppnar upp för hotellrumskonserter med Alex Järvi

Nu bjuder Scandic tillsammans med Warner Music in till konserter på utvalda hotell runt om i landet. Initiativet, som är en lanseringsturné för artisten Alex Järvis nya singel, ska pågå under 13 dagar och i lika många städer. Spelningarna arrangeras från Kiruna till Malmö på Scandics takbarer, lobbys, restauranger – och hotellrum.

– Att kunna vara en arena för den här typen av initiativ från Scandic Kiruna i norr ända ner till Scandic Kramer i Malmö känns väldigt roligt. Hotellrumskonsert som koncept blir spännande och vi ser fram emot att erbjuda gäster avskalade och intima musikupplevelser i ett otippat format, säger Mikaela Björkander, Marknadschef på Scandic Sverige.

Alex Järvi debuterade 2019 och har sedan dess utsetts till ”framtidens artist” av P3 och nominerats till Rockbjörnen i kategorin ”årets genombrott”. Nu är han aktuell med nya singeln, Sand i min hand, vilken han framför för första gången på Scandic. Debutspelningen sker i Stockholm den 19 maj på Scandic Continentals takbar. Därefter fortsätter turnén till Kiruna, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Borlänge, Örebro, Norrköping, Helsingborg, Linköping, Malmö, Karlskrona och för att avsluta i Göteborg.

– En del av spelningarna blir riktigt exklusiva med plats för runt tio gäster i något av våra familjerum eller i en svit, och vid andra tillfällen skalar vi upp och välkomnar gäster till takbarer som Above på Scandic Göteborg Central och på Scandic Oceanhamnen i Helsingborg. Det här blir en helt ny hotellupplevelse som vi tror kommer uppskattas, säger Mikaela Björkander.

– Vi ser fram emot att bjuda in gäster och fans som gillar Alex Järvi till dessa exklusiva avskalade spelningar tillsammans med Scandic. Vi tror att hotellrumsformatet i kombination med de större giggen går hem bland hans lyssnare och vi hoppas att fler hotellgäster kommer upptäcka och uppskatta hans musik, säger Siri Westerberg, Marketing Manager på Warner Music Sweden.

Turnéschema
19 maj Scandic Continental, Stockholm
20 maj Scandic Kiruna, Kiruna
21 maj Scandic Skellefteå, Skellefteå
22 maj Scandic Plaza Umeå, Umeå
23 maj Scandic Örnsköldsvik, Örnsköldsvik
24 maj Scandic Borlänge, Borlänge
25 maj Scandic Örebro Central, Örebro
26 maj Scandic Strömmen, Norrköping
27 maj Scandic Oceanhamnen, Helsingborg
28 maj Scandic Linköping City, Linköping
29 maj Scandic Kramer, Malmö
30 maj Scandic Karlskrona, Karlskrona
31 maj Scandic Göteborg Central, Göteborg

Biljetter hittas på Alex Järvis sociala mediekanaler inför varje konsert.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.