BWH Hotel Group utökar portföljen med Italien-inspirerat hotell i Stockholm

Med en väletablerad och driven hotelloperatör och med ett inbjudande hotellkoncept, byggs nu fyrstjärniga Best Western Plus Kungens Kurva.

I Kungens Kurva, ett av Stockholms mest expanderande områden, byggs nu fyrstjärniga Best Western Plus Kungens Kurva. Hotelloperatören Got City Center Hotels kommer att stå för driften och hotellet blir deras sjätte Best Westernhotell – något som man på BWH Hotel Group är glada över.

”Det är otroligt roligt att GCCH åter igen har valt oss som hotellpartner. Vi har redan idag ett väl utvecklat partnerskap som vi ser fram emot att dela även framöver. Att tillsammans med GCCH få vara med och lansera deras första hotell i Stockholm känns som ett roligt projekt i ett område som är under tillväxt och där vi tidigare saknat täckning”, säger Johan Michelson, CEO för BWH Hotel Group.

Hotellets koncept bygger på italienska influenser, vilket genomsyrar såväl designen som restaurangens inriktning. Inredningen är inspirerad av den vackra fasaden med behagliga inslag av grönt och burgundy och där betong samsas med varmare träslag och ljuvliga toner av sten och marmor. På hotellets restaurang Veroni, står vedugnsbakade pizzor och pastarätter på menyn och som med fördel kan avnjutas på hotellets härliga piazza när vädret tillåter. Hotellet kommer att rymma 93 snyggt inredda rum med allt från mindre dubbelrum till familjerum och sviter. Här ingår även ett gym och relaxavdelning med bastu samt ett spabad utomhus.

”Det känns som ett spännande steg för oss att vi nu även kommer in på Stockholmsmarknaden. Det har varit en snabb process och vi ser det som en rolig utmaning att planera för öppning så snart efter att vi kom in i projektet. Bland annat kommer vi att starta rekryteringen av hotellchef omgående”, säger Henric Hannerfalk, CEO för GCCH.

Som rådgivare till fastighetsägaren vid utvecklingen av hotellet och rekryteringen av operatör står Annordia – en av Nordens ledande rådgivningsbyråer för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter.

Best Western Plus Hotel Kungens Kurva planeras att öppna 1: a november 2023.

Om GCCH

Got City Center Hotels är ett familjeföretag som har utvecklat sin verksamhet i över 20 år och driver idag 9 hotellverksamheter, varav två under byggnation. Av de nuvarande hotellen är 6 av dem med i kedjan Best Western samtidigt som resterande verksamheter i företaget är fristående.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.