Prisvärt, gott och snabblagat

Nyheten Crispy ChiQin Burger samt favoriterna Quorn Burgare, Nuggets och Pytt lanseras i storpack under oktober 2023.
– Vi ser att våra kunder just nu söker goda, prisvärda och snabblagade produkter som går hem hos hela familjen. Det ska vara snabbt och lätt att få middagen på bordet, säger Caroline Ullmark, Commercial Coordinator Nordics på Quorn Foods.

Att ha frysen laddad med snabblagad och god mat som är lätt att svänga ihop mellan aktiviteter är en riktig räddare både för hungern och plånboken. De här produkterna behöver inte tinas, du tillagar så mycket du behöver direkt från frysen – vilket gör att det går snabbt och att du har kvar det du inte använder orört i frysen.

Nyheten Quorn Crispy ChiQin Burger kommer i ett storpack med 7-8 burgare. Som namnet antyder är det en riktigt krispig burgare med lagom sting i smaken utan att vara stark. Den förväntas bli en riktig favorit hos både barn och vuxna! Den tillagas i ugn direkt från frysen i cirka 15 minuter.

Quorn Pytt kommer i en 990-gramsförpackning. Den steks i panna på spisen direkt från frysen och det tar cirka åtta minuter sen är maten klar! Den klassiska serveringen med rödbeta, gurka och kanske ett stekt ägg är populär – men bland barnen är det kanske lika populärt med ketchup på? Oavsett, en riktigt snabb och god måltid!

Quorn Nuggets kommer i en förpackning med 30 nuggets. Det är bäst och enklast att tillaga dem i ugn direkt från frysen, det tar cirka 15 minuter. Servera med pommes frites, en god dippsås och ketchup. Eller som i många barnfamiljer – med pasta, ketchup och morotsstavar. Quorn Nuggets har låg halt av mättat fett och är både en protein- och fiberkälla.

Quorn Burgare, kommer i en åttapack för frysen. Det här är den klassiska burgaren från Quorn som fungerar lika bra att grilla som att steka. På cirka 12 minuter är burgaren klar, du tillagar även denna direkt från frysen och sedan bara att ladda med dina favorittillbehör – eller det du råkar ha hemma!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.