Oumph!s största produktsläpp någonsin!

Denna höst släpper Oumph! hela sju nya produkter i den produktmässigt största satsningen i Oumph!s historia. Det är ett brett sortiment av produkter som lanseras för att passa alla smaklökar och tillfällen och innefattar bl.a. burgare, storpack och asiatiska smaker.

Vegetarisk har det tufft nu och tappar försäljning i en turbulent tid, vilket såklart är väldigt tråkigt. Men glädjande nog växer Oumph! i volym i en backande kategori, vilket möjliggör den här typen av stora lanseringar. För vårt mål kvarstår: vi ska göra växtbaserat till det nya normala och då behövs det goda och kvalitativa produkter för alla tillfällen, säger Henrik Åkerman, Global Brand Leader på Oumph!

Unikt i denna lansering är också Oumph!s svar på den ökade efterfrågan av nya proteiner. I flera av de nya produkterna hittas ärta men även favaböna och vete har använts i olika blandningar för att få till en textur som är helt rätt för respektive produkt. Samtliga produkter kommer att lanseras på ICA och på Axfood kommer man hitta Oumph! Smash Burger, Ch*cken style pieces och Crispy Schnitzel. Oumph! Smash Burger finns dessutom redan lanserad på restaurangkedjor så som Brödernas och O’Learys.

Tre av de sju nya produkterna som lanseras kommer att säljas i Family Packs på 700-720 g.

I dessa tider när konsumenten har allt mindre pengar i plånboken är det viktigt att ta fram bra produkter för människan, planeten och plånboken. Detta har vi verkligen tagit fasta på när vi utvecklat våra prisvärda family packs som dessutom är producerade i Sverige säger Linn Mair, Head of Retail på LIVEKINDLY Collective.

Produkterna som lanseras är:

Oumph! Smash Burger: Sveriges första växtbaserade Smash-burgare. Saftig med krispiga kanter. Proteinblandning på ärta och favaböna.

Oumph! Crispy Schnitzel i Family pack: Frasig och saftig schnitzel som passar utmärkt i en uppsjö av rätter. Gjord på soja och ärta.

Oumph! Crispy Nuggets i Family pack: Frasiga och saftiga nuggets. Neutrala i smak och en storfavorit hos barn såväl som vuxna. Gjorda på soja och ärta.

Oumph! Ch*cken Style pieces i Family pack: Neutrala bitar som kommer att bli dina nya vardagshjältar. Passar i pasta, sallad, wrap, grytor osv osv osv. Gjorda på soja.

Oumph! Tonkatsu Schnitzel: Trendig Japansk schnitzel med lätt fläskarom och asiatiska influenser. Gjord på ärta.

Oumph! Korean BBQ Drums: Växtbaserade drums med en kryddig asiatisk smak som för tankarna till Korea. Panerade med krispig coating. Gjorda på ärta.

Oumph! Crispy Ch*cken Burger (kyld): Krispig k*cklingburgare med frasig coating och saftig textur. Perfekt både som burgare & mitt på tallriken. Gjord på soja, ärta och vete.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.