Thisted Bryghus släpper ekologisk pilsner 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Från det prisbelönta danska bryggeriet Thisted Bryghus lanseras nu THY EKO pilsner i Systembolagets fasta sortiment. Pris 17:70 kr och flaskan är 33 cl.

Thisted Bryghus grundades 1902 i staden Thisted uppe i norra Danmark. Utvald till årets danska bryggeri av organisationen Danska ölentusiaster hela tre gånger, 2015, 2016 och 2017. I sportspråk kan man säga att Thisted Bryghus vann trippeln.

1995 lanserades Danmarks första ekologiska öl och det är just den Pilsnern som nu lanseras på den svenska marknaden. Man har hållit fast vid de gamla bryggmetoderna och samma recept sedan lanseringen 1995. Sann skandinavisk ölhistoria lanseras på Systembolaget i juni.

Bryggeriet har de senaste åren etablerat sig som ett av landets mest innovativa och lanserar regelbundet en rad nya spännande produkter på marknaden. Just blandningen av att bibehålla över 100-åriga tillverkningsmetoder och samtidigt våga ta ut svängarna gör Thisted till ett spännande bryggeri.

THY EKO pilsner är otroligt finstämd öl som passar till mycket. Som sällskapsdryck rekommenderas det att servera vid cirka 6-7°C och till fisk eller ljust kött vid cirka 8°C. Vi i Sverige älskar ju att äta smörgåsbord som har en kavalkad av smaker och anrättningar, THY EKO pilsner är som skapt för den smakkarusellen.

Pris: 17:70 kr | Volym: 330 ml | Alkoholhalt: 4,6% | Artikelnummer: 1292

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.