Waynes Coffee inleder samarbete med Årets Kock AB

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu inleder kafékedjan Waynes ett långsiktigt samarbete med Årets Kock, för att ytterligare stärka sin position kring smak och kvalitet. Med start i augusti 2021 inleds samarbetet. Det innebär att Waynes blir exklusiv kaffeleverantör på Årets Kock-finalen som genomförs i september, samt att Waynes kafégäster kommer att få ta del av rätter framtagna i samarbete med Årets Kock.

– Vi brinner båda för god smak och hög kvalitet, och vill ge människor goda upplevelser. För oss är det viktigt att varje kopp och varje maträtt vi serverar håller en jämn och hög kvalitet, att gästen upplever detta tillsammans med det stora engagemang som ligger bakom. För att tydliggöra hur viktigt det här är för oss väljer vi att inleda samarbete med Årets Kock, då de står för den känsla och kvalitetsstämpel som vi vill förmedla till våra gäster, säger Joakim Carlsson, VD för Waynes.

 

– Vi är väldigt glada över vårt nya samarbete med Waynes och att få vara en del i deras resa för att stärka kopplingen till sitt svenska ursprung. Det känns roligt, att tillsammans med Waynes kunna förhöja upplevelsen för våra besökare och gäster genom att servera gott ekologiskt kaffe under finalen av Årets Kock. Vi är glada för att Waynes som kafékedja vill stärka sitt erbjudande genom att samarbeta med Årets Kock, säger Andreas Stenberg VD för Årets Kock AB.

Årets Kock är mer än bara en tävling. Årets Kock arbetar tillsammans med tidigare vinnare och branschen för att leda svensk gastronomi in i framtiden.

Samarbetet inleds 1 augusti och innebär förutom att Waynes blir exklusiv kaffeleverantör under finalen av Årets Kock i september, att det med start under hösten kommer att finnas rätter på Waynes komponerade i samarbete med utvalda vinnare från Årets Kock.

Kort om Waynes

Waynes är en internationell kafékedja som satte standarden för det moderna europeiska kafékonceptet i Sverige – själva bilden av hur, var och när vi fikar i stadsmiljö. Det första kaféet öppnade i Stockholm 1994, och idag har kedjan ca 150 kaféer i 8 länder.

Kort om Årets kock

Årets Kock AB:s uppdrag är att leda svensk gastronomi in i framtiden. Årets Kock är mer än bara en tävling. Årets Kock arbetar tillsammans med tidigare vinnare och branschen för att leda den svenska gastronomin in i framtiden och skapa utrymme och förutsättningar för de professionella kockarnas passion.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.