Burgsvik Group förvärvar Djurgårdsbrons Sjöcafé

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Burgsvik Group förvärvar Djurgårdsbrons Sjöcafé Fastighets AB samt Djurgårdsbrons Sjöcafé AB och befäster ytterligare sin position som Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag.

Djurgårdsbrons Sjöcafé är belägen vid Djurgårdsbron på Kungliga Djurgården i Stockholm och är en mötesplats med restaurang, bar, kiosk, café och uthyrning av cyklar, trampbåtar, kajaker m.m. Anläggningen fungerar framförallt som en entré till Djurgården med sin placering och Royal Djurgården Visitor Center. Burgsvik Group äger och driver också bl.a Skansens Restauranger och är därigenom redan etablerade på Djurgården och i samarbeten med Djurgårdens intressenter.

“Vi är oerhört glada över Djurgårdsbrons Sjöcafé. Från den dagen vi började använda bron dagligen i och med förvärvet av Skansens Restauranger för snart 7 år sedan, har detta varit en dröm för oss. Det är enligt oss ett av Sveriges absolut bästa lägen, och kanske också bland den roligaste typ av verksamhet man kan bedriva. Vi kommer ta vara på ägarna Hasse och Peders vision att vara den självklara mötesplatsen på Djurgården för såväl Stockholmare som turister från när och fjärran”. Säger Fredrik Tervaniemi, VD för Burgsvik Group

Säljaren Hans Jansson fortsätter, “Efter över trettio år vid Djurgårdsbron kände vi att det var dags att gå vidare, resan har varit lång och krokig men målet är nått och vi är oerhört glada över att Burgsvik Group tar över och förvaltar arvet efter oss. Vi önskar Burgsvik Group ett stort lycka till framöver.”


LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.