Annons
Annons

Vitamin Well stolt partner av Stockholm Open

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Game, set, match! För tionde året i rad är Vitamin Well på plats under Stockholm Open för att förse världseliten och publiken med törstsläckande dryck. Dragplåstret för årets turnering är superstjärnan och Vitamin Well-ambassadören Grigor Dimitrov.

Vitamin Well är på plats med en rad aktiviteter under hela turneringen som inleds den 13 oktober och avslutas med final söndagen den 20 oktober.

–Vitamin Well har varit med som partner till Stockholm Open i många år, något vi är enormt stolta över. I år ser vi såklart fram emot att följa vår ambassadör Grigor Dimitrov som gör en efterlängtad comeback i tävlingen, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager på Vitamin Well.

Som stolt partner har Vitamin Well tagit fram en specialdesignad vattenflaska, särskilt framtagen som en hyllning till tennishjältarna. Vitamin Well arrangerar även ett antal ”clinics”, där besökare får chans att träna med kända tennisprofiler. Dessutom kan alla tennisfans tävla om en unik träff med superstjärnan Grigor Dimitrov, en av Vitamin Wells mest framstående idrottsambassadörer.


Allt du behöver göra för att tävla är att:

  • Följ Vitamin Well på Instagram
  • Tagga en vän som du vill ta med dig
  • Se till att ni båda följer oss i sociala medier, vi korar en vinnare på fredag 11 oktober

Följ @vitaminwellsverige och @sthlmopen på Instagram

Vitamin Well har sedan länge ett stort engagemang inom tennis, bland annat som dryckespartner till Intrum Stockholm Open, Good to Great Tennis Academy, Swedish Open i Båstad och sponsring av flera elitsatsande tennisspelare, däribland det svenska tennislöftet Mirjam Björklund

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.