Streetfood in the Park – uteservering över öppen eld i Hagaparken

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I spår av pandemin och nya restriktioner öppnar Royal Park STHLM nu upp en träffsäker terrass, med en uteservering i underbara Hagaparken där enkel och god streetfood serveras. En kulturhistorisk miljö med livemusik där uteserveringen erbjuder alltifrån grillat renskav till våfflor. Välkomna till Brunnsvikens kant i Hagaparken, vi kör igång nu på fredag den 20 november kl. 11.00.

På Royal Parks träffsäkra terrass i stora, rekommenderade avstånd, öppnar vi upp terassen och bjuder in till trädgården över öppna eldar där jazzband spelar utomhus och streetfood rätter serveras med alltifrån grillspett, pizza, pannkakor, växtbaserade överraskningar, grillat renskav, våfflor, soppa till en klassisk kopp kok-kaffe.

På Royal Parks terrass med det enastående stora uppvärmda tältet skyddas man från vind och väder och baren står öppen för att njuta av en chokladtoddy eller varför inte ett glas champagne?

– Vi hoppas kunna skapa en unik mötesplats för alla flanörer i Hagaparken men också för många andra som söker sig hit. Det gläder mig att kunna erbjuda en träffsäker miljö, utomhus. Vi har många vänner i Hagaparken och vi vill nu aktivt skapa en mötesplats utomhus där människor har en möjlighet att umgås trots rådande restriktioner, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park Sthlm och verksamheten på destinationen.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.