Annons
Annons

Sommardrinkar med Gianni Doglia Moscato d´Asti

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Med sin charmiga, pärlande och friska smak försätter Gianni Doglia Moscato d´Asti oss i vår- och sommarstämning. Gianni Doglia Moscato d´Asti 2018 är läskande gott med låg alkohol (5%) och balanserad sötma. I smaken finns blommiga toner med inslag av fläder, honungsmelon, päron och solmogen citron.

Föregående
Nästa

En drömmatch är att servera sval Moscato d´Asti till bärdesserter. Vi tipsar också om dessa ljuvliga vår- och sommardrinkar, en med citron och en med jordgubbar. Båda lätta att göra.

Moscato Cocktail
(Recept till 1 drink)

Is
4 cl vit rom
3 cl pressad lime
1 tsk socker
Salviablad
Gianni Doglia Moscato d’Asti 

Fyll en shaker med is. Häll i rom, lime och socker. Ta några salviablad och klappa dem mellan händerna innan du släpper ner dem i shakern. Skaka ordentligt. Sila upp i cocktailglas. Toppa upp med Moscato d’Asti. Släpp i ett salviablad.

Sparkling Strawberry
(Recept till 1 drink)

Is
1,5 cl pressad citron
1 cl grenadin* / koncentrerad jordgubbssaft
Ginger beer eller Ginger ale
Gianni Doglia Moscato d’Asti 
Jordgubbar

Fyll ett glas med is. Häll i citron, grenadin och ginger beer. Toppa upp med Moscato d’Asti och servera med en jordgubbe på glaset.
* Grenadin är en intensivt röd saft/sirap och en vanligt drinkingrediens. Finns att köpa i välsorterade matbutiker. Grenadin är alkoholfri och söt.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.