Annons
Annons

Sjöstrand Coffee Concept i co-branding partnerskap med GRIND Coffee Roasters Ltd

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Sjöstrand meddelade i juni 2020 att ett nytt partnerskap inletts i Storbritannien och kan nu avslöja att partnerskapet är tillsammans med brittiska GRIND Coffee Roasters Ltd.

GRIND är ett Londonbaserat företag som driver ett större antal kaféer och restauranger där kaffe från det egna rosteriet serveras och de säljer även sitt omtyckta kaffe i den egna webshopen. GRIND har snabbt blivit ett starkt varumärke med många lojala kunder och är även en global leverantör till Soho House & Co:s medlemsklubbar och hotell.    

Vi är otroligt stolta över att få samarbeta tillsammans med ett så starkt varumärke som GRIND. En förutsättning för detta samarbete har varit våra delade värderingar, inte minst när det gäller fokus på miljö och design. Vi ser även stora synergier i våra konsumentmålgrupper, säger Cecilia Hjertzell, VD på Sjöstrand Coffee Concept.

Samarbetet är ett co-branding där GRIND kommer att sälja Sjöstrands espressomaskin, mjölkskummare och franska press under varumärket GRIND by Sjöstrand.“Vi är otroligt glada över att lansera GRINDs första kaffemaskin för kapslar i samarbete med Sjöstrand. Våra kunder har efterfrågat en maskin sedan vi började sälja våra komposterbara kapslar, så det är fantastiskt att nu kunna erbjuda en så vacker produkt i samarbete med ett varumärke som vi har så mycket gemensamt med. Maskinen kommer att vara en central del av ekosystemet GRIND at Home som är under utveckling”, säger David Abrahamovitch, grundare och VD på GRIND.

Försäljningen av samarbetets co-branding produkter kommer att starta under oktober 2020.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.