Annons
Annons

Nya krogen Feira planerar att öppna ovanför Östermalmshallen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den nya krogen Feira planerar att öppna ovanför Östermalmshallen under våren 2021. Till lokalen hör en stor balkong som nu görs tillgänglig för restaurangen Tysta Maris gäster. Den tillfälliga lösningen gör det möjligt att öka distanseringen ytterligare för besökarna.

Feira är en ny fisk- och skaldjursrestaurang med influenser från Atlantkusten som planerar att öppna nästa år. Lokalen består av en mindre matsalsdel samt en stor balkong med utsikt över salutorget i Östermalmshallen. Under Feira ligger restaurangen och delikatessbutiken Tysta Mari vars gäster nu tillfälligt får tillgång till balkongen.

– Med tanke på pandemin har vi valt att skjuta upp öppningen av Feira till nästa år, säger Stefan Söderman som är vd på Melanders Group. Samtidigt har vi stort tryck på Tysta Mari på dagarna. Genom att tillfälligt öppna Feiras balkong skapar vi större ytor och ökar distanseringen för våra lunchgäster.

Tysta Mari har funnits i Östermalmshallen sedan 1974 och består av en restaurang och café samt en delikatessbutik. Verksamheten har öppet från frukost till tidig kväll och serverar allt från smörgåsar och sallader till husmanskost och skaldjur. Både Feira och Tysta Mari ingår i Melanders Group.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.