Nu lanseras KESO® Frukt & bär

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu lanseras KESO® Frukt & bär – ett helt nytt mellanmål med krämig cottage cheese på toppen och frukt eller bär i botten. Produkten har låg sockerhalt och är naturligt proteinrik vilket gör den till ett nyttigt mellanmål

Nya KESO® Frukt & bär är ett naturligt proteinrikt mellanmål med låg sötma. I botten finns ett lager frukt eller bär som toppas med laktosfri cottage cheese – allt i samma bägare. Smak och färg är naturlig och sötman kommer från enbart frukt eller bär och juice. Eftersom produkten består av två lager kan du själv bestämma hur du ska äta den och hur mycket smak du vill ha. Rör om helt, blanda lite i taget eller ät som den är! KESO® Frukt & bär passar perfekt för att fylla på med energi vid mellanmålet, träningen eller på utflykten.

– Många konsumenter saknar ett bra utbud av hälsosammare mellanmål som inte innehåller för mycket tillsatser, men som samtidigt inte kompromissar med god smak. Därför är vi väldigt glada över att nu lansera KESO® Frukt & bär som är ett nyttigt mellanmål fyllt med både naturlig smak och protein, säger Magdalena Falk, Brand Manager, Arla Foods.

Nya KESO® Frukt & bär kommer i två varianter – jordgubb samt äpple & kanel. Produkten innehåller 17g protein per förpackning och 1,3% fett.

Pris och tillgänglighet

KESO® Frukt & bär jordgubb samt äpple & kanel finns i butik från vecka 7, 2022.

Rek. cirkapris: 14,50 kr för 150 gram.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.