”Night Rider” återvänder

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Efter förra årets succé är det dags igen för NIGHT RIDER att inta Gröna Lund i samarbete med Heineken. Under sex kvällar i augusti förvandlas tivolit till Sveriges mest unika nattklubbsmiljö. En pulserande upplevelse för alla sinnen där åkattraktioner, spel och barer utrustas med extra ljusshow, ljud och DJ’s som skapar en maxad feststämning under sommarkvällen. Nytt för i år är efterfesten ”Playground” som öppnar vid midnatt. Biljetterna släpps 16 juni kl 12.00.


Nu återvänder förra årets succé till Gröna Lund – den hyllade nattklubben NIGHT RIDER. Klubben arrangeras exklusivt för 1 500 personer per tillfälle med utökat serveringstillstånd och en åldersgräns på 23 år. Under sex kvällar i augusti förvandlas tivolit till en maxad nattklubb mellan 22.00-00.00, där gäster i nattklubbsmiljö kan njuta av fria åk i nio av parkens mest populära åkattraktioner som kvällen till ära utrustas med DJ’s och maxade ljuseffekter för en förhöjd upplevelse som får sensommarnatten att pulsera. Nytt för i år är bland annat den exklusiva efterfesten ”Playground”, en fest utöver det vanliga som kommer att hålla till inomhus och öppna först när utomhuskonceptet stänger vid midnatt. Biljetter till ”Playground” kommer finns i ett begränsat antal.

NIGHT RIDER är en helt unik klubbupplevelse för nöjesutbudet i Stockholm, en idé som föddes ur en kris under pandemin men som blev verklighet tack vare våra fantastiska medarbetares engagemang och kreativitet. Tillsammans med våra partners skapade vi det som till en början kändes omöjligt. Med NIGHT RIDER fortsätter vi att utveckla upplevelsen och når helt nya målgrupper. Jag är väldigt stolt över vad vi skapat så här långt och den positiva responsen har varit enorm vilket gör det extra kul att vi kör NIGHT RIDER i år igen med extra allt, säger Magnus Widell, VD på Gröna Lund.

Spendrups brygger, säljer och distribuerar Heineken i Sverige som också är en stolt huvudpartner till Gröna Lund. Tillsammans lanserade Gröna Lund och Heineken nattklubbskonceptet NIGHT RIDER sensommaren 2021, ett resultat av ett gemensamt arbete med målet att utveckla nya upplevelser i parken gällande allt från mat och dryck till åkattraktioner och spel.

– Världspremiären av NIGHT RIDER förra sommaren blev en succé. På lite längre tid än en månad lyckades vi gå från en idé till att faktiskt skapa ett utsålt nattklubbskoncept – trots en pandemi. Nu är det nytt år och nya förutsättningar vilket vi laddar för ordentligt. NIGHT RIDER2022 kommer ha mer neon, mer rök och mer dans. Mer av allt helt enkelt. Det blir ett perfekt tillfälle att ta vara på sommarens sista dagar med vännerna, säger Björn Mannervik, marknadschef partnervarumärken på Spendrups.

Biljetterna till NIGHT RIDER släpps den 16 juni kl. 12.00 på www.gronalund.com/nightrider


FAKTA NIGHT RIDER

NIGHT RIDER
är ett unikt och exklusivt koncept där Gröna Lund förvandlas till en nattklubbsmiljö med extra allt i form av ljud, ljus, musik, live-DJ:s och underhållning. Feststämningen kommer kännas i varje vrå och de största åkattraktionerna är öppna till 00.00 för fria åk. Under NIGHT RIDER-kvällarna utökas serveringstillståndet för alkohol i parken och gästerna kan njuta av både dryck och spännande mat på hela tivoliområdet.

För de som vill inleda kvällen med mat och dryck redan kl. 20.00 finns specialbiljetter till NIGHT RIDERS Pre-Party-arrangemang på utvalda barer i parken. Vill man maxa kvällen finns även en Dinner Party-upplevelse där Restaurang Biergarten förvandlats till Clubhouse STO/BER, en Berlininspirerad nattklubb och restaurang för förbokade middagsgäster. I år kommer även en maxad efterfestgå av stapeln inomhus mellan kl. 00.00-02.00 vid namn Playground med begränsat antal platser (separat biljett krävs).


Biljetter
Biljetterna släpps den 16 juni kl. 12.00 på www.gronalund.com/nightrider. Det finns endast 1 500 platser per kväll (åldersgräns 23 år).

Fredag 12 augusti – 22.00-00.00 (Pre-Party startar kl. 20.00)
Lördag 13 augusti – 22.00-00.00 (Pre-Party startar kl. 20.00)
Fredag 19 augusti – 22.00-00.00 (Pre-Party startar kl. 20.00)
Lördag 20 augusti – 22.00-00.00 (Pre-Party startar kl. 20.00)
Fredag 26 augusti – 22.00-00.00 (Pre-Party startar kl. 20.00)
Lördag 27 augusti – 22.00-00.00 (Pre-Party startar kl. 20.00)

NIGHT RIDER – Ride N Play – 325 kr
– Entré från kl. 21.45.
– Exklusiv tillgång till NIGHT RIDER-arrangemanget mellan kl. 22.00-00.00 efter att parken stängt för allmänheten.
– Fria åk i NIGHT RIDER-attraktionerna.
– Fria spel i de öppna 5-kampsspelen.

NIGHT RIDER – Pre-Party 395 kr
– Entré från kl. 20.00.
– Reserverad plats på vald Pre-Party bar.
– Exklusiv tillgång till NIGHT RIDER-arrangemanget mellan kl. 22.00-00.00 efter att parken stängt för allmänheten.
– Fria åk i NIGHT RIDER-attraktionerna.
– Fria spel i de öppna 5-kampsspelen.

NIGHT RIDER – Dinner Party 695 kr
– Entré från kl. 19.30.
– Reserverad plats på Clubhouse STO/BER inklusive en 2-rättersmeny.
– Exklusiv tillgång till NIGHT RIDER-arrangemanget mellan kl. 22.00-00.00 efter att parken stängt för allmänheten.
– Fria åk i NIGHT RIDER-attraktionerna.
– Fria spel i de öppna 5-kampsspelen.

NIGHT RIDER – Playground! 100 kr (separat biljett)
– Exklusiv tillgång till efterfesten mellan kl. 23.30-02.00 efter att NIGHT RIDER avslutats ute i parken.

NIGHT RIDER inkluderar fria åk i följande attraktioner:
Monster, Eclipse, Ikaros, Jetline, Katapulten, Lustiga Huset, Kättingflygaren, Pop-Expressen och Insane.

NIGHT RIDER inkluderar fritt spelande i följande spel:
Hang Time, Släggan, Boxer, Bonanza, Can Alley, Woody, Skeeball, Kentucky Derby, Skjutbanan
Pyramiden och Slangbellan.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.