Nespresso & Lakrids by Bülow lyfter oförglömliga smakupplevelser i nytt samarbete

Kaffe och lakrits är två av svenskarnas favoritsmaker, men att de går hand i hand vet nog inte många om. Detta vill Nespresso och Lakrids by Bülow ändra på och inleder därför ett samarbete för att ta fasta på den spännande smakkombinationen som kaffe och lakrits bjuder på.
 
Samarbetet är det första lokala samarbetet Nespresso gör på den skandinaviska marknaden. Att det skulle bli med Lakrids by Bülow var en självklarhet.
 
– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder den unika smakupplevelse som kaffe och lakrits är. Likt Nespresso har Lakrids by Bülow lång tradition av högkvalitativ smaksensorik och det var därför naturligt att lyfta den unika smakkombinationen tillsammans med dem. Vi är övertygade om att kaffe och lakrits i kombination kommer att bli en ny favorit, säger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager Nespresso.
 
Nespresso + Lakrids by Bülow = sant
Vilket kaffe passar då med vilken lakrits? Det finns några kombinationer som är särskilt goda. Nespresso Master Origin Costa Ricas rostade och söta maltiga toner passar perfekt till Lakrids by Bülow D – Salt & Caramel. Nespresso Melozios söta toner av honungskaka blir till en smakupplevelse tillsammans med chokladiga Lakrids by Bülow Caramel Date. Och slutligen har vi Nespresso Fortado som med sina intensiva toner av kakao och ek gifter sig överraskande väl med saltlakritsen Lakrids by Bülow E – Salmiak.
För att fler ska få uppleva kombinationen av kaffe och lakrits, samt lära sig mer om varför de två smakerna passar så väl ihop, bjuder Nespresso in till flera Masterclasses i Boutiquen på Hamngatan i Stockholm under vecka 6 till vecka 10. Anmäl dig på länken här: https://www.nespresso.com/se/en/events#/
Vid köp av 150 kapslar eller fler får dessutom alla kaffeälskare utsökt lakrits från Lakrids by Bülow. Kapslar från både Original och Vertuo-systemet kan kombineras i samma erbjudande. Erbjudandet gäller online och i Nespresso Boutiques för Nespresso-medlemmar under perioden 2024.02.05-2024.02.25.
För den som vill uppleva kaffe med lakrits hemma har Nespresso tagit fram fem spännande recept: Lemon Liquorice Mocktail, Fluffy Liquorice Latte, Passion Fruit Flip, Raspberry Liquorice Flat White och Blueberry Liquorice Whip.
 
Lemon Liquorice Mocktail
Ingredienser:
1 x Vertuo Double Espresso Chiaro eller 2 x Original Line World Explorations Paris Espresso
20 ml färsk citronsaft
11⁄2 tsk lakritssås
1⁄4 tsk lakritspulver
Isbitar
Färsk citronklyfta, till garnering
 
Gör så här:
  1. Ta ett glas och fyll det med is.
  2. Tillsätt 3 stora eller 5 små isbitar i en cocktailshaker och tillsätt den färskpressade citronsaften, lakritssåsen och lakritspulvret.
  3. Brygg sedan ditt valda kaffe i cocktailshakern.
  4. Skaka nu i 10 sekunder och häll den genom en sil i ditt glas.
  5. Garnera med en citronklyfta ovanpå

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.