Annons
Annons

Lindeman’s Alkoholfria viner – nu även på City Gross!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

En torr och krispig Semillon Chardonnay, en fyllig och generös Cabernet Sauvignon och ett mousserande vin som förgyller alla tillfällen. Lindeman’s serie alkoholfria vin finns nu förutom på ICA och MatHem även på City Gross och i välsorterade butiker.

Lindeman’s erfarna vinmakare har framgångrikt producerat vin sedan 1843 och viner med lägre alkoholhalt sedan 2007. Genom att centrifugera vinet separeras alkoholen på ett milt sätt utan att mista viktiga smakämnen och därmed bevaras vinets druvtypiska karaktär och smak .

Lindeman’s Semillon Chardonnay har en fruktig, ungdomlig doft med inslag av gula äpplen, persika och citrus. Det är ett torrt vitt vin med liten sötma som gärna serveras vid cirka 6° C, passar som apertif eller till rätter av fisk och skaldjur.

Lindeman’s Cabernet Sauvignon doftar svarta vinbär, blåbär, örter och lakrits. Det är ett fylligt rött vin som passar bra till kötträtter eller kryddiga vegetariska recept. Avnjuts bäst vid 14-16°C så ställ gärna in i kylen 30 minuter innan servering.

 

Lindeman’s Sparkling Chardonnay Pinot Noir Muscat har en fruktig doft med inslag av aprikos, persika, fläder, honung och gula äpplen. Det är ett friskt mousserande vin som passar utmärkt vid ca 8°C som apertif, till en krispig sallad eller en god cheesecake.

Ta hand om dina gäster och dig själv med Lindeman’s alkoholfria viner.

Alkohol: 0,5 % | Ca pris 50-60 kr |

Finns nu på City Gross och även ICA, MatHem samt i välsorterade butiker i dagligvaruhandeln

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.