Lillängshamnens Fiskrökeri expanderar med salladsbarer runt om i Sverige

Wow, sommaren är äntligen här och det finns inget bättre sätt att njuta av solskenet än att ta en tugga av en fräsch och god sallad! Det är inte bara hälsosamt, utan också en perfekt lösning för att hålla sig hydrerad och full av energi. Tänk på alla de härliga vitaminerna, mineralerna och antioxidanterna som du kan få från en sallad! Dessutom kan du variera ingredienserna för att passa din smak och skapa en unik sallad varje gång.

Och vet du vad som är ännu bättre? Sallad är lätt och fyller inte ut magen alltför mycket vilket gör att du kan njuta av värmen utan att känna dig tung och trött. Du kan också lägga till protein för att göra den ännu mer mättande och ge dig ännu mer energi! Och vad sägs om den fantastiska fiberhalten i sallad? Det hjälper till att hålla din mage glad och frisk, samtidigt som det minskar sötsuget och håller dig mätt längre.

Sallad mera än bara just en sallad.

Men det är inte allt! Sallad är också full av antioxidanter som skyddar din kropp mot skadliga fria radikaler som kan bildas av UV-strålning från solen. Visste du detta? Inte? Så vad väntar du på? 

Men det är inte allt, det kommer mera! 

Sallad är också en rik källa till vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera optimalt. Vitamin C, vitamin K, folsyra, järn och kalium är bara några exempel på näringsämnen som finns i sallad. Och det bästa av allt är att det finns så många olika sorters sallad att välja mellan, så du kan variera och experimentera med olika smaker och dressingar från den salladsbar du väljer att hämta din sallad från.

Sommar = sallad

Så varför inte ta tillfället i akt att njuta av en härlig sallad i sommarsolen? och varför inte googla upp vad för sallads “ställen” som finns i just din stad och är du i Karlstad, då är det nog Lillängen som kommer hamna högt upp just vid din ”googling”

Lillängshamnens Fiskrökeri expanderar

Lillängshamnens Fiskrökeri sprider glädje med sitt långsiktiga fokus på kvalitet och miljö. Varje gång du väljer en av deras produkter eller äter på deras restaurang kan du vara säker på att allt har gjorts med omsorg och kärlek till både smak och planeten.

Det är verkligen en familjeföretag som värnar om traditioner och kvalitet. De röker fortfarande fisken på samma sätt som farmor Doris gjorde, med sin hemliga alspånsblandning och unika rökprocess.

Men det mest fantastiska av allt är deras innovativa och hållbara arbetssätt. De strävar efter att vara helt klimatneutrala inom en snar framtid, vilket är fantastiskt för oss alla som vill ha hälsosam mat och en ren planet.

Och som en extra bonus, öppnar de nu upp flera salladsbarer runt om i Sverige, med start i Karlstad. Så snart kan många njuta deras sallader från Lillängen.

Xperhotelsandtable är verkligen glada över att kunna ta del av deras fantastiska sortiment och utbud då vi besöker dem vid vår lunch.

Interiör & atmosfär 

När man stegar in i salladsbaren vid inre hamn i Karlstad så sprider sig en härlig känsla i kroppen och man kan inte annat än att le. Atmosfären är så harmonisk med sina mjuka färger och avslappnande stämning. Här kan man både köpa med sig en sallad eller sätta sig ner och njuta av utsikten samtidigt som man smaskar på sin inköpta sallad.

Vi blir överväldigade av hur fräscha och krispiga salladerna ser ut. Smakerna i varje sallad är äkta och genuina, och behöver vi ens nämna hur fantastisk den rökta laxen smakar? Helt i världsklass!

Succén ligger i luften

Det märks att salladsbaren är välbesökt och personalen jobbar hårt för att hålla kön kort och servicen hög. Detta är något som vi på xperhotelsandtable.se ser kommer att bli en stor succé i de städer där de väljer att etablera sig.

Anledningen är enkel – salladsbaren är smakfullt inredd och full av äkta och fräscha råvaror. Smakerna i sallader, såser och hela menyn är otroligt väl genomtänkta och äkta.

Det finns en röd tråd som genomsyrar allt utan några onödiga krussiduller.

Det är värmlands världsklass när det är som bäst! Vi kan inte annat än att känna oss glada och nöjda efter vårt besök i denna fantastiska salladsbar.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.