Falkenbergsrevyn firar med Champagnebar

2023 tog Falkenbergsrevyn över driften av Stadsteatern i Falkenberg. Fokus har varit att utveckla och modernisera teatern rejält samt att lansera en Champagnebar. Baren har utsikt över Stortorget precis som när teatern invigdes för 70 år sedan. Just nu reparerar Sveriges största revy för kommande föreställning som har fått namnet Tvärdrag. Premiären blir den 4 januari.

Renoveringen av Falkenbergs Stadsteater är unikt i dessa tider efter pandemin och mitt i en
lågkonjunktion.

– Vi har lagt ned mycket energi och pengar på den nya satsningen av Falkenbergs Stadsteater. Satsat ett par miljoner på att renovera och modernisera teatern där inget har hänt på mycket länge. Sedan har vi även en egen Champagnebar med utsikt över Stortorget precis som när teatern invigdes för 70 år sedan, säger Anna Carlsson som är ny delägare i Falkenbergsrevyn och även artist på scenen. Anna Carlsson är känd från flertalet uppmärksammade arbeten som artist tex. REA (Roligt Elakt Aktuellt, Doobidoo och Partai på SVT samt musikaler Guys & Dolls och Lorden från
gränden. I somras tog hon även emot det ärofyllda stipendiet av Bosse Parnevik.

Just nu repeterar Falkenbergsrevyn för fullt för kommande revyn. Vi kan avslöja att det blir
både en vass och rapp förställningen som tex. NATO, snickarens köttstöld, Kungen 50 år vid tronen, magbekymmer på Kebenekajse, ny landshövding i Halland med mera med mera.

– Det blir en förställning fylld av musik och humor där vi på ett lekfullt sätt skojar med
vår samtid. Årets revy ”Tvärdrag” syftar på en tid med mycket blåsväder såväl när det gäller ekonomi och kända personer och händelser, förklarar Magnus Wernersson som är producent för Falkenbergsrevyn.
Premiären för 2024 års revy blir den 4 januari i Falkenberg.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.