Ferrari Trento har utsetts till “Italy’s strongest wine brand”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Wine Wards har

Ferrari Trento har utsetts till “Italy’s strongest wine brand”

Genom en omfattande undersökning har Ferrari Trento utsetts till “Italy’s strongest wine brand”. Det brittiska företaget Wine Intelligence som specialiserat sig på marknadsundersökningar och konsultarbete inom vinbranschen har genomfört studien “Italy Wine Landscape 2020”. En marknadsundersökning som genomförts på konsumenter under mars 2020. 

I den omfattande rapporten presenteras styrkor hos olika varumärkena i “Global Wine Brand Power Index”. Ferrari tar topplaceringen för Italien med 100 poäng för “Brand Awareness”98 poäng för “Brand Purchase Index” (mäter frekvens och avsikt vid inköp) samt 99 poäng för “Connection Index” (uppfattning och engagemang hos konsumenter och sannolikhet att rekommendera till andra).

Pierpaolo Penco, landschef för Wine Intelligence i Italien kommenterar studien med att “Ferrari rankas högre än alla andra varumärken och presterar i topp tre när det gäller alla indikatorer på varumärkeskännedom och trovärdighet”.

“Resultatet gör oss extremt stolta och förstärker vår filosofi om att alltid fokusera på kvalitet med respekt för vårt arv och natur samt främjandet av italiensk Art of Living” säger Matteo Lunelli, President för Ferrari Trento.

Som importör av Ferrari Trento på den Svenska marknaden är vi på Ward Wines också mycket glada och stolta över utmärkelsen.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.