Annons
Annons

Vad är julen utan ostkaka?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vi på Xperhotelsandtable skulle vilja rekommendera er att placera en härlig ostkaka på dessertbordet i jul. 

Men faktum är att just ostkaka behöver du inte krångla med själva. Den blir nästan alltid bäst att bara “handla” hem. Så enkelt och bekvämt utan disk!

Lått den vara lätt ljummen när du bjuder på den!, Servera med lättvispad grädde, och får vi bestämma så är det rårörda lingon till som gäller.

Frödinge har flera olika sorters ostkaka. En favorit är saffransostkakan som alltid dyker upp vid jul. Den är fantastisk. 

Men inget går upp emot en genuin klassisk ostkaka, med gammaldags smak. Dvs originalet av Frödinge ostkaka…..mums

Tips inför julen och glöggminglet


Psssst… väldigt gott att njuta tillammans med ett glas bubbel också!

Xperhotelsandtable tilldelar Ostkakan 10X av 10X

Orkla är nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel och storhushåll. Orklabolagen i Sverige omsätter nära 7 000 MSEK och har drygt 3000 anställda. I Sverige är Orkla verksamma genom bolagen Foods, Confectionery & Snacks, Care och Food Ingredients, alla med starka varumärken inom varje område.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.