Underbara grillviner

MAN OU KALANT CABERNET SAUVIGNON 2017 ORTAS PASSAGE DE FONTBONNE 2018

Sommaren är äntligen här och vad känns mer rätt än att stå där vid grillen och briljera! Kanske också  umgås och dricka ett glas rött medans kött, grönsaker och allt härligt passande grillen ligger där och sprider grilldofter. Vi har hittat två fantastiska tips på viner som vi tror kommer passa ypperligt till grillmaten i år kolla in dessa tips.

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken 

Här är enligt oss ett perfekt grillvin. Det fungerar perfekt i glaset att avnjuta medans du grillar och gör sig fantastiskt bra med grillad entrecote och andra köttiga köttbitar och heta korvar. Prova gärna med grillade grönsaker som fått ordentlig med kärlek på grillen, kommer gifta sig perfekt. Smakerna i vinet är höga och ligger genomgående i tonen av mörka vinbär och sötman från choklad, Vinet är fruktigt och fylligt men inte svårt. Vi tror du kommer få en favorit till sommarens grillfester efter att provat detta vinet till nästa grillfest. Glöm inte att detta är ett sommar-”rödvin”,  enligt oss serveras bäst vid 17 grader då kommer smakerna i vinet balanseras bäst och kommer sin till rätt.

Av10X tilldelas vinet av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Ortas Passage de Fontbonne 2018

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken 

Här är också ett vinet som kommer göra dig uppmärksammad av sällskapet kring ditt vin val. Här är också ett vin som passar framför allt till de grillade i sommar. Vinet är mustigt och kryddigt men inte svårt. Du har de tydliga smakerna från de röda bären och sötma lätta vaniljtoner på höjden. Fruktigheten i vinet gör det hela till det kompletta med detta vin. Vi tror du ska njuta vinet med kött som har lite sötma i sin marinad, ex honungsmarinerad drumsticks eller liknande. Sötma från  maten kommer dansa fint med smakerna i detta vin.

Av10X tilldelas vinet av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Vinoteket.se är Sveriges ledande vinbutik på nätet. Vi erbjuder hemleverans av kvalitetsviner från hela världen, ett enkelt och roligt sätt att upptäcka nya viner!

Vi har ett ständigt växande utbud av unika viner utvalda av våra kunniga sommelierer. Vinoteket erbjuder inga bag-in-box viner, utan fokuserar på kvalitetsvin, och handplockar noga våra vinproducenter. Vår ambition är alltid att ge högsta nivå på service & vinkunskap, bästa kvalitet och erbjuda mer vin för pengarna till våra kunder. Vi bjuder även på frakten hem till dörren och har alltid 100% nöjd-kund garanti, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Vinoteket.se och övriga varumärken drivs av vårt danska bolag Vintjänsten 2004 ApS och vi har även vårt lager i Danmark. Vinotekets service är helt laglig och bygger på ett beslut i EG-domstolen 2007, Rosengrendomen, som gjorde det möjligt för svenskar att importera vin från valfritt EU-land. Vinoteket förenklar själva importen genom att ta hand om administrationen. Vi betalar frakt, alkoholskatt och har inga andra dolda avgifter. Våra vinexperter provar och väljer ut guldkornen åt våra kunder som finns tillgängliga på Vinoteket.se.  Vinoteket.se är Sveriges ledande vinbutik på nätet och erbjuder hemleverans med fri frakt.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.