Annons
Annons

True Colours Limited Edition av HBTQ-kämpen Camilla Thulin

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den första juni lanserades True Colours Cava sin nya Limited Edition. Bakom flaskans vackert blommiga design står kreatören och HBTQ-kämpen Camilla Thulin.

– Jag ser väldigt positivt på samarbetet med True Colours. Mina personliga värderingar om allas lika rättigheter går helt i linje med varumärket, säger Camilla Thulin.

Camilla Thulin har, bland annat, gjort sig ett namn som kläddesigner och har klätt några av landets mest inflytelserika kvinnor. Hon är även känd som en djärv talare som inte skräder orden när det kommer till sina hjärtefrågor. Nu är hon aktuell som designer till True Colours nya Limited Edition-flaska där en krona per såld flaska går oavkortat till Regnbågsfonden som finansiellt hjälper HBTQ- organisationer i hela världen, liksom enskilda personer.

 

– Jag har hängt i HBTQ-kretsar sedan jag var väldigt ung. Frågan är alltid lika viktig. Det finns aldrig någon ursäkt för att inte stå upp för allas lika rättigheter, aldrig. Rätten till sin egen personlighet och sin egen kropp är grundläggande, säger Camilla Thulin.

Öppnare attityd mot HBTQ-personer

Under sitt långa engagemang har Camilla Thulin sett det svenska samhället utveckla en öppnare attityd gentemot HBTQ-personer. Frågan är inte längre lika stigmatiserad som den var för några årtionden sedan, men det finns fortfarande utmaningar.

– Det går åt rätt håll, men vi är inte klara med detta på något sätt. Det finns till exempel fortfarande personer i samhället som absolut inte att accepterar att deras barn skulle bli HBTQ-människor. Ingen nämnd och ingen glömd, säger Camilla Thulin.

I designen har Camilla Thulin tagit tillvara på True Colours grafiska profil och färglagt blomrankorna som slingrar sig runt flaskkroppen i regnbågsmönster. Själv köper hon ofta True Colours Cava, som belönades med bronspris i prestigefyllda Decanter Competition förra året på grund av sin höga kvalitét.

– Jag väljer gärna True Colours Cava eftersom det blir ett mervärde. Cavan har dessutom fått väldigt fina rekommendationer och är otroligt prisvärd. Kan det bli bättre? avslutar Camilla Thulin.

True Colours Limited Edition kommer att finnas i Systembolagets hyllor från den 1 juni.

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Här är det mer än bara drycken som får smaken att blomstra. Cavan har en fruktig och mycket frisk smak. Den ligger med en hög fin fruktsyra och inte alls söt, utan har den där perfektionen som man önskar sig. Tankar för dig till krispiga äpplen och den där citrus smaken som gör att hela cavan blir läskande god. Vi tycker smaktonerna är bra balanserade och föreslår att ni tempererar drycken till 9 grader. Då kommer smaktonerna  och balansen i drycken bra fram. Vi provar drycken till snittar som är baserade på skaldjur och upplever detta som en riktigt bra kombination. Gällande designen är flaska otroligt snygg. Passar perfekt som inslag på bordet vid festliga sammanhang som midsommar och bröllop- Falskan i sig kommer bli en snackis, vi garanterar!

Av 10X tilldelas denna dryck och design i kombination 10X av Xperhotelsandtables testgrupp.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.