Annons
Annons

Härlig cider – Urban Peers

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Från och med maj 2019 har Urban Peers blivit utsedd av LSG Sky Chefs Lounge GmbH att leverera sitt sortiment av svensk premiumcider till loungerna i Frankfurt och München.

Utöver de klassiska smakerna äpple och päron så kommer loungegästerna också få möjligheten att rivstarta sommaren med Urban Peers Rosé som är en jordgubb- & vaniljinfuserad äppelcider.

– Vi är väldigt exalterade över denna underbara möjlighet att få erbjuda våra produkter till Lufthansas gäster och samtidigt väldigt stolta att få vara en del utav deras erbjudande i loungerna i Tyskland. Detta är vårt första stora steg mot målet att bli ett internationellt varumärke, säger Jacob Zachrisson, grundare. Urban Peers / UP grundades år 2016.

Den minimalistiska approachen har sitt ursprung i den skandinaviska designkulturens enkla uttryck, och i mötet med det svenska ciderarvet genom ett genuint hantverk utav naturliga och rena smaker. Urban Peers skall uppskattas med såväl öga som gom. 

Med resurser och expertis från den 107 år gamla ciderproducenten Herrljunga Cider och såväl passion som känsla för konst och design genom den prisade designern Philippe Bordonado, skapas ett möte av två världar i ett stilfullt varumärke av högkvalitativ svensk cider

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

En spännande lätt pålande cider som har höga smaker av krispiga päron och en toner av syrlig citrus. Vi förstår att man fastnar för denna dryck då den är precis lagen söt och har den där härliga friska smaken man eftersöker i sommarsolen. Mycket bra alternativ för dig som vill unna dig något uppfriskande i   hängmattan i sommar

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelsandtables testgupp 9X

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Ytterligare en spännande dryck som har mycket hög smak av äpple och känns fräsch utan att bli för söt. Vi tror att denna dryck passar perfekt tillsammans med mycket is och varför inte som fördrink på din sommarfest. Vi tycker att drycken ska ha ett extraplus för den genuina äppelkaraktär som genomsyrar hela drycken

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelsandtables testgupp 9X

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Vi vill även tips om Urban Peers Rose – En cider med smak av den svenska sommar, som präglas av nyplockade jordgubbar och vaniljtoner. Testa gärna denna till midsommar!

Urban Peers är ett ungt och självständigt svenskt cidervarumärke av premium-kommersiellt hög kvalitet. Välbalanserade friska smaker symboliserar arvet från den svenska cidertraditionen samtidigt som den minimalistiska designen lättar en oändlig aptit för innovation.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.