Annons
Annons

Pastejer och kaviar till julbordet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vi på Xperhotelsandtable har provat några riktigt trevliga pastejer och två kaviarer som vi skulle vilja rekommendera Er att placera på julbordet i år eller festsammanhang.

Pastejerna som vi provat kommer från Klädesholmen Seafood. Vi har provat smakerna, Krabba, Lax och tonfisk. Pastejerna är supergoda att ha direkt på smörgåsen. Men vi vill verkligen rekommendera att prova att addera pastejerna på ägghalvorna i jul, riktigt gott. Vi tipsar även att dessa pastejer är trevliga att ha som fyllningar i smörgåstårta, och andra trevliga smårätter som olika kanapéer. Vi tror du kommer hitta flera användningsområden med pastejerna som kan lyxa till festen.

Pastejerna är mycket smakrika och bestämda i sina uttryck. Här är smaken av tonfisk, lax och krabba ärliga och genuina. Vi förvånas faktiskt över att smakerna är så äkta och trovärdiga. Detta känns som hemmagjort!

Klädesholmens kaviar är enligt oss som äkta kaviar ska smaka. Kaviaren är djup i smaken med en fin rökighet. Den är även salt och ger mycket smak. Vi anser att denna kaviar blir perfekt att toppa ägghalvorna och smörgåsar i jul med. Det kan inte blir mer äkta än så här

Och slutigen vill vi verkligen slå ett slag för den fantastiskt goda tångkaviaren som Klädesholmen har. Den är salt och god och perfekt för ägghalvorna eller som topping. Ett inslag som vi se som en självklarhet vid nyåret. Perfekt för dig som är både vegan och vegetarian. 

Föregående
Nästa

Redan på femtonhundratalet var Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn. Platsens starka anknytning till sillen har varit påtaglig under många hundratals år.

I generation efter generation har vi här på ön utvecklat sillen till en inlagd delikatess. Nu har vi kvarvarande familjer förenat oss under varumärket Klädesholmen för att bevara den svenska silltraditionen.

Idag driver vi en modern verksamhet som fortfarande bygger på vår långa tradition i hantverket, en unik känsla för råvara och de nära kundrelationer som bara ett familjeföretag kan erbjuda. Här på hemsidan har vi samlat information vi hoppas att du som kund har nytta av – och även som besökare på vår traditionsrika ö.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.