Annons
Annons

Taco Bar Shop! och goda såser till nyåret

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu är det några veckor sedan som Taco Bar  lanserade sin webshop med kläder och andra roliga produkter till sina Taco Bar-fans. Bland annat kan gästerna shoppa kläder såsom t-shirts eller collegetröjor samt köpa hem restaurangkedjans egna såser.

Webshopen är ett sätt att få Taco Bars gäster och trogna fans att börja hänga med varumärket även utanför restaurangen. Taco Bar Shop har kläder för både stora och små med bland annat en bebisbody och Nacho De Luxe-tröjor.

Sedan tidigare har Taco Bar en receptbank där gästerna kan ladda ner egna taco-recept. Receptbanken tillsammans med webshopen möjliggör nu det för gästerna att tillaga goda texmex-rätter på restaurangens autentiska såser; Habanero och Salsa Verde.  

I shopen hittas Softy Bags, t-shirts och collegetröjor — och fler produkter är på ingång!

Visst låter det helt underbart att både kunna laga lyxig tacos hemma med hjälpa av deras recept samt nu också kunna handla hem produkter för den riktigt “taco-bitna” personen.

 Vi har kollat in webbshoppen, och det är verkligen härliga produkter och framför allt lite oväntade som en babysuit, som är otroligt söt. Vi har även testat deras två såser som vi verkligen rekommenderar er att prova till ev nyåret. Dessa såser ber INTE om ursäkt för sig. Styrka och smak dominerar och den röda såsen, den är inget för den som inte klara av styrka. Den gröna såsen har en frisk och syrlig smak som passar utmärkt till grönsaker och sallader. God till fisk också. Men gör sig bäst till tacos i vegetarisk format ansvar vi! Den röda såsen är enligt oss, helt underbara. Stark, god och passar tacos perfekt. Samt mycket gott tror vi till en bit kött! Vi tror att du kommer uppskatta dessa såser på ditt bord och du kommer hitta din favoriträtt där dessa såser kommer passa in,

Sedan några år tillbaka så kan du även få en iskall Corona, ett glas vin eller varför inte en Frozen Margarita på en hel del Taco Barer (se under rubriken ”Restauranger” om just din Taco Bar har öl och vin). Taco Bar skall vara ett enkelt och prisvärt sätt umgås över en bit mat eller något att dricka, dag såväl som kväll.

Ett ställe att längta tillbaka till!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.