SUPRA NERO-TX – 80 timmars trådlös frihet i extremt kompakt format

Nu är sommaren verkligen här eller hur?  Vad gör du i sommar. Satsar du på dig själv och tränar, eller har du valt att slöa och ta de lugnt i hängmattan i sommar? Oavsett vilken väg du väljer skulle vi vilja tips om en hörlur som passar både träning och lugna sköna stunder med ljudbok. Har du hört talas om

NERO-TX True Wireless?

NERO-TX True Wireless är en ny, helt trådlös 80 timmars hörlur i nano-size format vilket gör den till av marknadens minsta med en vikt på endast 3.8g. Hörluren är byggd i armerad lättviktskomposit vilket är ett material som ofta används inom flygindustrin p.g.a. sin låga vikt och slitstarka egenskaper.

Trots sitt extremt kompakta format får man ändå ut hela 5 timmars lyssningstid tack vare de högeffektiva batterierna. Hörlurarna snabbladdas i det medföljande laddningsetuiet, Powermag©, som kan ladda hörlurarna upp till 15 gånger vilket ger en total speltid på hela 80 timmar. Etuiet kan också fungera som reservladdare för exempelvis din telefon eller surfplatta tack vare en smart ”power out” funktion.

Den fjäderlätta och komfortabla designen är anpassad för allround-bruk, vilket innebär att NERO-TX passar in så väl på träningspasset som på kontoret. Ljudbilden är kraftfull och detaljerad med en hög närvarokänsla och de integrerade digitala mikrofonerna gör att du kan använda NERO-TX som ett headset för telefonsamtal.

NERO-TX har en egenutvecklad och blixtsnabb uppkopplingsteknik kallad Quick ́n easy Pairing. Den driftsäkra och trådlösa överföringen sker via Bluetooth 5.0 vilket ger en stabil och högupplöst ljudstreaming.

De intelligenta multifunktionsknapparna ger dig möjligheten att svara/lägga på samtal, spela/pausa musik, justera volym upp/ner och byta låt. Du kan också aktivera telefonens virtuella röstassistent såsom ex. GoogleTM och SiriTM samt även framtida röstjänster.

NERO-TX är likt tidigare modeller tillverkad i slitstarka och militärklassade material såsom armerad flygplanskomposit, vilket gör den både svett- och stötsäker.

Företaget bakom SUPRA uppfyller bl.a. de militära kvalitetskraven för det svenska och amerikanska flygvapnet.

Medföljande tillbehör:

Powermag©, laddningskabel, 3 par hörlurskuddar i olika storlek

Tekniska specifikationer:

Drivenhet: Frekvensrespons: Impedans: Känslighet: Distorsion: Mikrofon: Bluetooth-version: Ljudformat: Batterikapacitet: Laddningsetui: Skyddsnivå:

Vikt: Färger: Rek. Pris:

Egenutvecklat 8mm dynamiskt med neodymium magnet, SBS8Dv.1 16-22 KHz
24 Ohm
97dB@1Khz

<2%
Egenutvecklad med Digital MEMS-teknologi
Egenutvecklad ”Quick ́n easy” funktionalitet via Bluetooth® 5.0
AAC, SBC
5 timmars speltid < 1 timmes laddningstid,
Powermag© 80 timmars laddningskapacitet < 2,5 timmars laddningstid Svett- och stötsäker
3.8g
Blackout, Whiteout
899kr

Xperhotelsandtable rekommenderar hörlurarna med följande ord:

Här är riktigt bra lurar som vi provat i olika miljöer och anser att de har ett riktigt tillfredsställande ljud. Vi provar lurarna i stadsmiljö. Ljudbilden är tydlig och klar och här får man tänka sig för, det är verkligen lätt att svepas med av ljudet och hamna i sin egen värld. Vi upplever att lurarna stänger ute annat ljud bra.

Ljudet upplever vi som mycket ” nära” Kul tycker vi att man lyckats få ett lent och krispigt ljud i dessa lurar som vi anser är perfektion gällande sitt ljudliga uttryck. Vi har precis som ni noterat alla fördelar med lurarna som laddningskapaciteten, och design med fler. Alla dessa “Point” gör att vi anser att luren är komplett enligt oss. Vi provar luren på gymmet och den sitter riktigt bra i örat och klarar hårda rörelse utan att de hamnar fel eller ramlar ut. 

Vi provar även att lyssna i ljudbok. Här upplever vi att man får en mycket “close”-upplevelse av uppläsaren då både diskanten och djupet i ljudet är mycket väl balanserat. Skön bas med nästintill 3D känsla

Detta är en komplett lur. Du kan använda den för alla dina olika situationer. Så skaffar du dessa nu,  behöver du alltså inte ha fler olika lurar i din vardag!

Xperhotelsandtable tilldelar hörlurarna 10x av 10X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.