Plopp Chokladboll!…WOW!!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Gillar du också att ta en chokladboll till fikat? Nu kommer klassiska Plopp som en toffee-fylld chokladbit med en spännande smakupplevelse av mjölkchoklad, chokladboll och kokos. 

– Att Plopp med toffee-fyllning är en älskad klassiker vet vi. Nu kombinerar vi Plopp med en annan klassiker, den välkända chokladbollen som gillas av både vuxna och barn, säger Marie Schelin, Senior Brand Manager. Chokladboll är en smak som stämmer väl överens med Plopp som ett lekfullt varumärke. Plopp Chokladboll har den perfekta balansen av choklad och toffee som bara smälter i munnen. Lika god till fikat hemma eller när du är på språng!

Plopp Chokladboll lanseras officiellt i vecka 19 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln. Det går dock att hitta denna goding redan nu hos Hemmakväll. Plopp Chokladboll innehåller 50 gram.

Xperhotelsandtable rekommenderar Ploppen med följande ord: 

Wow, vilken supertrevlig kombination. Här ligger chokladsmaken tydlig och hög och den krämiga kärnan finns där precis som man är van, när de gäller Plopp. Vi fullkomligt älskar att man så genuint fått till chokladbolls -smaken. Detta är en superfin kombination som är såååå god. Detta är en choklad värd att prova och njuta

Xperhotelsandtable tilldelar chokladen 10X av 10X

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.