Annons
Annons

Perfekt delikatess till picknick korgen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

De finns mängder med fina delikatesser man kan plocka ned i sin somriga picknick korg. Vi har hittat några produkter som vi verkligen skulle vilja rekommendera utav olika egenskaper och anledningar. Låt oss presentera delikatesser från Jakobsdals

Chilisalami

En smak som trots chilismaken inte alls blir förstärk denna korv är också den perfekt för att få en god picknick smörgås. Vi tror på att kanske blanda denna korv med salami korv. Prova Er fram denna korv är utomordentligt god.

Lime & Pepparsalami

Härligt god korv med en fantastisk god smak av det söta från limen i kombination med kryddiga från pepparn i salami. Denna korv passar alldeles utmärk till att addera till ostbrickan som att toppa salladen med eller som smörgås pålägg.

Fänkålssalamin.

Korven har tydliga inslag från salamin vilket gör att salamin smakar frisk och syrlig på samma gång mycket trevlig korv som kommer lyfta vilken ostbricka som helst. 

Tryffelsalamin

Här känns de lite extra lyxig att få smaken av tryffel i en fin salamikorv. Smaken är utsökt och vi tror att denna korv njuter du helst skiva för skiva eller tillsammans lindad runt en fin bit melon eller brieost.

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om korven

Alla smaker av denna korv är otroligt fina delikatesser i sig själv. Smakerna är hög och kvalitet känns utmärkt och genuin i produkten. Vi tycker det är kul att man lyckas fått så olika smaker på korven och fått den breda variation som det bjuds på. En favorit är nyheten med smaken fänkål som är överraskande och mycket passande till ex smörgås liksom ostbricka. Något vi gärna vill poängtera och höja lite extra är de små tunt och runda skivorna som gör att korven blir perfekt att plocka med och lagen stora potionsbitar till ex en smörgås eller på en ostbricka/charkbricka.

Av 10X tilldelas produktserien av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Om Jakobsdals

Vi är ett familjeföretag i Göteborg som visat kärlek till hantverket i tre generationer. I vår charkdisk har vi ett brett utbud av svenska charkuterier, så vi hoppas att det alltid ska finnas något som faller dig i smaken.

Varsågod att prova Mor Matildas kokta skinkor, Bror Jakobs rökta skinkor, Haga-Petters finfina korvar och Charkuteriets klassiska charkprodukter.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.