Annons
Annons

Nyhet i laktosfria hyllan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Valio är först med att lansera en laktosfri mjölk särskilt anpassad till kaffet.

Tillsammans med baristor har Valio tagit fram en ny unik kaffemjölk – helt utan laktos. Den har hållbarhetsbehandlats vilket gör att den går att förvara oöppnad i rumstemperatur i upp till 120 dagar. Den nya mjölken ger kaffet en rund och fyllig smak och vispas enkelt till ett fint och krämigt skum.

- Vår nya laktosfria kaffemjölk passar perfekt i dessa tider när man vill dra ner på besöken i affären. Eftersom mjölken har en lång hållbarhet, och kan förvaras utanför kylen, kan man med fördel köpa på sig och alltid ha en god mjölk till sitt kaffe hemma, säger Mikaela Österlund, Produktchef på Valio.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

WOW! vilken spännande och bra produkt som kommit. Vi tycker att denna “mjölk” har en fantastisk god krämighet och ligger i smak nära grädde. Drycken är rund och mycket len och smakar riktigt gott. Drycken är helt outstanding i kaffet. Drycken ger ett fint och lent skumt och ger kaffet en rundar framtoning.

Detta är verkligen något vi rekommenderar Er för att få ett perfekt “café-kaffet på morgonen

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 9X av 10X

Valio grundades i Finland 1905. 1994 introducerades Valio i Sverige och 2002 lanserades de första laktosfria produkterna på den svenska marknaden. Varje år investerar Valio ca 250 miljoner kronor i forskning, utveckling och nya innovationer. Satsningen har resulterat i ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfria produkter som smakar som de ska. Nu har Valio överfört den kunskapen till växtbaserat och erbjuder ett växande sortiment av gurt, dryck och alternativ till ost under varumärket Oddlygood. Valio är även känt för sitt goda smör och krämiga yoghurt. De senaste tio åren har Valio kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 1 250 MSEK under 2019. Resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter för ditt välbefinnande fortsätter även i framtiden. Läs mer på www.valio.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.