Annons
Annons

Nick’s här med nyhet!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Livsmedelsproducenten Nick’s lanserar under hösten en utmanare till Daim. Produkten heter Crunchy caramel och är en mandelknäck som är doppad i mjölkchoklad. Med enbart 88 kalorier är det jämförelsevis samma kalorimängd som en normalstor banan. Nick’s erbjuder smakfulla och hälsosamma livsmedel med ett sortiment av bland annat bars, chokladstycksaker och glass. Alla produkter är helt utan tillsatt socker, gluten och palmolja.

”Jag går in i tidsmaskinen. Destinationen är barndomens Kungsholmen i Stockholm och “Gubben i Gropen”, godisaffären där större delen av mina sju kronor i veckopeng brukade spenderas. När jag ville slå på stort fanns en snyggt förpackad knäckig karamell med chokladöverdrag från en välkänd tillverkare. Minns att jag hade åtta hål i tänderna året mamma höjde veckopengen. Nu 2020 – samma njutning. Inga hål.” säger grundaren och produktutvecklingsansvarig Niclas Luthman.

Hanna Granebring marknadschef på Nick’s: ”Vi på Nick’s fortsätter att innovera och utmana marknadsledande chokladstycksaker. Crunchy caramel är den femte chokladstycksaken i raden av lanseringar av produkter som våra konsumenter efterfrågat! Samma goda smak men utan tillsatt socker, gluten och palmolja. En choklad att äta, njuta och må bra av på samma gång.”

Produkten Crunchy caramel kommer att finnas i butiker runt om i landet från och med september och kommer att distribueras i dagligvaruhandeln, hos apotek-, online- och hälsokostbutiker. Rekommenderat pris är 11,90 sek. 

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: 

Wow vilken fullträff av Nickes. Här har du en crunchigt inre kärna med en mjukare och god choklad runt om.  Vi upplever att smaken påminner oss om Dumble och knäckigheten som Daim. Detta är troligt gott och i perfekta små chokladbitar att unna sig. 

– Vi är inte bara överraskade av smak och intryck vi är överlyckliga att denna kommit!

Xperhotelsandtable tilldelar chokladen 10X av 10x

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.