Lyxig groomingkalender från finska Dick Johnson!

Dick Johnson’s Men’s Grooming Calendar är en sanslöst lyxig gåva till mannen i ditt liv – eller att unna sig själv. Förra årets julkalender
blev en succé som sålde slut i ett ögonblick. Denna fullspäckade julkalender kommer inte lämna någon besviken. Det här är inte en vanlig groomingkalender för män – Dick Johnson har skapat en upplevelse utöver det vanliga som ger en totalrenovering från topp till pung och piggar upp efter tunga nätter av festande. Bakom luckorna hittar du Dick Johnsons bästsäljande produkter samt gästprodukter från andra välkända varumärken. Kalenderns 24 luckor innehåller bland annat Smokey Whisky Shaving Gel, Snake Beard Oil, Ghost Clay, Magic Dust och punk! Det är en mix av favoriter och nyheter från Dick Johnsons sortiment tillsammans med gästspel från bland annat Mr Bear Family, Daimon Barber och Barber Pro.

Medan inbitna julfans redan lyssnar på julmusik, drömmer om pepparkakor och lussebullar, önskar folk fortfarande längtansfullt tillbaka shortsvädret. Men båda arterna måste inse en sak: Det är bara ett ögonblick kvar till att adventstiden börjar. De kreativa skaparna av Dick Johnson har jobbat hårt i ett år med att sätta ihop en förstklassig adventskalender som inte lämnar någon besviken. Bakom 24 lyckor göms stiliga, högklassiga och välvårdande produkter – allt ifrån kvalitativ hudvård, till duschprodukter som gör dig fräsch. Groomingkalendern innehåller bästsäljare från Dick Johnson men också helt nya produktlanseringar! Och ett gästspel av några andra groomingmärken.

Detta är en av de största och mest exklusiva julkalendrarna för män som marknaden erbjuder.

Dick Johnson’s Men’s Grooming Calendar kostar 1295 kr.
Kalenderns värde ligger över 2500:-

Dick Johnson’s Men’s Grooming Calendar finns i en limiterad upplaga och säljs bland annat på

www.beardshop.se
www.grooming.se
www.jhstore.se
www.guapo.se

Dick Johnson är den tunna linjen mellan lyx och svineri, det är aktiemäklaren på Stureplan som spenderar sin förmögenhet på dyra märkeskläder och lyxbilar samtidigt som han njuter av tunga nätter av festande. Det finskproducerade varumärket inkluderar två produktserier: Excuse My French är en exklusiv och tidlös serie som riktar sig mot den medvetna mannen. Spännande dofter som Whiskey & Vanilla, Sweet Cola och Oak & Gin. Serien är utvecklad tillsammans med barberare för att uppnå bästa kvalitet och funktionalitet. Uncle är den vulgära och vågade produktserien som har tagit nordiska marknaden med storm. Pungvaxet har sålts i tusentals!

Dick Johnson distribueras av Barber Supplier Nordic AB, Sveriges ledande barberargrossist med ett stort antal varumärken.

Xperhotelsandtable rekommenderar kalendern med följande ord: 

Lyx i 24 dagar. Det är det första som slår oss. Produkterna i denna kalender upplever vi som generösa både i storlek och innehåll. Något som vi upplever ( För vi har testat produkterna ) är att alla produkter är mycket väldoftande. Produkter har hög kvalité och lätta att använda och hantera. Produkterna känns extremt lyxiga och passar från tonåringen till den äldre mannen. Produkterna har både glimt i ögat delat med full förståelse för mannens hudvård. 

Denna kalender bjuder verkligen in till ett fortsatt intresse för produkterna. Och vi tycker kalender har en spännande blandning av vårdande produkter så som hudkrämer, skäggoljor och återfuktande produkter. 

 

Favorit lucka

Det är såklart svårt att välja favorit bland dessa 24 luckor. Men det finns en lucka som vi verkligen vill tips om lite extra, och det är lucka 15. 

Varför vi får den som favorit är enkel. Produkten bakom luckan är vårdande, återfuktande och arbetar på djupet….En Face Scrub som har precis allt. 

Om du är ett kontrollfreak och bara måste veta på ett ungefär vad kalender innehåller. Då finns längst ned på denna sida kalenderns innehållsförteckning. 

Vi på Xperhotelsandtable vill även passa på att tipsa om denna kalender

The Brighton Beard Co. Beard & Grooming Advent Calendar är en adventskalender för män. Bakom de 24 luckorna rymmer en mix av full-size och travel-size groomingprodukter, med allt från skäggvård, rakvård och kroppsvård. Ett perfekt sätt att få testa på sortimentet från The Brighton Beard Co. En stilren plastfri adventskalender som förgyller dagarna fram till jul!

The Brighton Beard Co. Beard & Grooming Advent Calendar säljs exklusivt på www.beardshop.se och www.grooming.se. Du kan även köpa julkalendern i deras gemensamma butik & showroom i Bromma.

Sveriges ledande barberargrossist

I början av 2000-talet myntades ordet metrosexuell och manlig hudvård omskrevs som en stark trend och kraftigt växande marknad. I spetsen för denna utveckling låg Grooming AB och företagets grundare Karin Fahlström. Med webbshop, första skönhetsbutiken för män och första salongen i Sverige som bara tar emot manliga kunder har Grooming varit med och definierat marknaden, och har omskrivits i de flesta medier.

Grooming har haft två butiker i Stockholm, samt en salong med inriktning på män. Under 2010-11 gav Grooming ut en kundtidning, Grooming Magazine. 2014 flyttade Grooming till en större lokal i Bromma och har valt att endast fokusera på webbshopen.

2014 startades en “lillebrorsajt” – Beardshop.se – med fokus på skägg, mustasch och klassiskt rakning.

Grooming står bakom www.testpiloterna.wordpress.com med 13 Testpiloter som regelbundet testar och recenserar groomingprodukter. Med över 800 produktrecensioner är detta den största recensionsbloggen i världen för manliga skönhetsprodukter.

Grundare av företaget är Karin Fahlström, makeupartist med fil.mag. i företagsekonomi och fil.kand. i mediekommunikation från Stockholms universitet, samt Jimmy Solfeldt med utbildning inom logistik.

2014 startades Barber Supplier Nordic AB, ett distributionsbolag med fokus på barberare. Företaget erbjuder ett brett sortiment inom rakning, skäggvård och hårstyling, samt förbrukningsmaterial för barberare.

Beardshop.se och Barber Supplier har arrangerat World Beard Day i Stockholm sedan 2015. 2017 var första året Swedish Barber Expo arrangerades i samband med World Beard Day, och även första året för Årets barberare 2017, som är Sveriges mest prestigefulla branschtävling.

Barber Supplier Nordic AB och Grooming AB har showroom och lager i Bromma.

Spoiler  art.
Följande produkter återfinns i kalendern:
Dick Johnson Pallivaha (Ball Wax) Christmas Edition (full size)
Dick Johnson Hydra Dietary Supplement (full size)
Dick Johnson Ghost Clay 50 ml
Dick Johnson Shaving Gel 50 ml
Dick Johnson Shower Gel 50 ml
Dick Johnson Snake Oil Beard Oil Limited Edition 15 ml
Dick Johnson Core Face Wash (full size)
Dick Johnson Core Face Cream (full size)
Dick Johnson Face Scrub (full size)
Dick Johnson Core Intimate Lubricant (full size)
Dick Johnson Magic Dust Caffeine Energy Boost 3 st
Dick Johnson Beard Vitamin 3 st
Dick Johnson Fortune Cookie
Gorilla Balm Cooling Balm with Warm Rage (full size)
Black Hair Comb
The Scottish Fine Soaps Company Thistle & Black Pepper After Shave Balm (full size)
The Scottish Fine Soaps Company Thistle & Black Pepper Soap travel size
The Dude Fever Five Pomade 42 ml
Mr Bear Family Beard Shaper Woodland (full size)
All Seeing Eye (full size)
Barber Pro Warming Eye Mask (full size)
Daimon Barber Original Pomade 10 ml
Daimon Barber Texture Clay 10 ml
Voucher & sticke

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.