Annons
Annons

Lindt EXCELLENCE Cranberry, Almond & Hazelnut!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Njut av en intensiv mörk, len choklad som kompletteras med syrlig tranbär och en crunch av hasselnöt och mandel.

Lindt & Sprüngli som är kända för sin expertis inom sektionen mörk choklad lanserar nu EXCELLENCE Cranberry, Almond & Hazelnut – perfekt till höstmyset och julsäsongen. Kombinationen av finaste mörk choklad och bitar av syrlig tranbär och en crunch av hasselnöt och mandel tar med konsumenterna på en härlig smakresa. Som alltid är produkten en kombination av de rikaste aromerna och den bästa kakaon i ett tunt mästerverk.

Våra konsumenter uppskattar kombinationen av mörk choklad och innovativa smaker. Vi är därför exalterade över att lansera smakupplevelsen EXCELLENCE Cranberry, Almond & Hazelnut som är en härlig kombination av syrliga toner och nötig crunch i den finaste mörka chokladen, säger Sandra Markovic, Nordic Brand Manager för EXCELLENCE

Xperhotelsandtable rekommenderar chokladen med följande ord: 

Lindt har gjort det igen. Detta är verkligen en lyxig liten god choklad som har en fantastisk smak av Cranberry och Almond & Hazelnut. Vi upplever chokladen som perfekt rund i smaken och blir härligt fruktig i uttrycket när man får smaken från cranberry. Hazelnut, ger chokladen ett djup. I  kombinationen cranberry är detta perfektion. Chokladen anser vi har en perfekt sötma också .

Detta är en choklad som vi tycker är en ypperlig trevlig “höstchoklad” 

Chokladens smak gör även att vi tror man kommer kunna njuta den under juletid med stor fördel då den kommer passa julens alla tema och smaker!

Xperhotelsandtable tilldelar chokladen 10X av 10X 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.