Annons
Annons

Extremet bra Espressobönor från Löfbergs

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Försäljningen av hela bönor skjuter i höjden i svenska livsmedelsbutiker. Då passar kafferosteriet Löfbergs på att lansera en ny 1 kg-förpackning med noga utvalda premiumbönor från Syd- och Centralamerika samt Östafrika. Resultatet heter The Espresso och är en fyllig och kraftfull espresso med lång eftersmak.

Finns att köpa på ICA, COOP och City Gross från och med vecka 34.

Xperhotelsandtable rekommenderar kaffet med följande ord: 

Att njuta en kopp med nymalen gott kaffe är aldrig fel. Vi har fått möjligheten att prova Löfbergs nyhet. Denna 1 kg påse med fina bönor är mycket generös. Inte bara i storlek, utan också gällande kaffesmak.

Vi upplever ett kaffet som har enormt med karaktär som verkligen bjuder på mycket smak. Vi älskar att man kan njuta ett kaffe med både djup och fyllighet och som samtidigt är med stryka, utan att beskan tar över eller att brända toner framträder. Detta är perfektion!

Detta espressokaffe njuter du när som helst under dagen. Men ack så gott att börja morgonen med..

Xperhotelsandtable tilldelar kaffet 10X av 10X

Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 350 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa och Kanada, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter 1,9 miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs är en del av Löfbergs group som även äger varumärkena Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs och SuperBonobo. www.lofbergs.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.