Lazy Estate – Alkoholfritt utan kompromisser

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lazy Estate lyfter alkoholfri måltidsdryck till nästa nivå

Att allt fler konsumenter väljer alkoholfritt har ingen missat. Denna trend har resulterat i många nya spännande drycker på marknaden, inte minst från oss på Spendrups. Nu presenteras årets kanske största nyhet: Lazy Estate, en alkoholfri måltidsdryck i lyxförpackning, som skapats med ambitionen att erbjuda konsumenter ett spännande alkoholfritt alternativ – helt utan kompromisser.

– När det gäller alkoholfritt öl har vi sett en fantastisk utveckling de senaste åren, men vinet har hamnat lite på efterkälken. Det finns intresse på marknaden men det är svårt att skapa ett alkoholfritt vin som levererar. Istället tar vi en annan utgångspunkt, med te istället för druvor och där vi utforskar nya och spännande ingredienser och smakkombinationer, förklarar Philip Gilchrist som är produktchef för alkoholfri innovation på Spendrups.

Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint är det fullständiga namnet på första produkten, som kommer i en så kallad sharing bottle – en 75 cl glasflaska med champagnekork. Grunden utgörs av te, som ger strävhet och friskhet till drycken. Citrongräs och mynta adderar fräscha toner. Istället för att plocka bort alkoholen, som ju är en betydande smakbärare, är drycken byggd från grunden. Te som råvara har en enorm potential, och precis som med druvor finns det olika sorter från olika länder med helt unika smakprofiler. Från och med den 1 mars tar Lazy Estate plats i fasta sortimentet på Systembolaget.

 

Xperhotelsandtable  rekommenderar drycken med följande ord. 

Här är en dryck som håller mycket hög kvalite.  Vi uppskattar att man valt att hålla sötma låg i denna dryck. På höjden återfinner du smaken av syrliga äpplen. Den genomgående karaktären på drycken är den framtonade smaken av grönt te. 

Mycket väl balanserat i sin smakpalett upplever vi vinet. Avslutet innehar ett friskt inslag av citron och berika med smaken från myntan. 

Vi avsmakar drycken till olika rätter som kommer placeras på påskbordet. Vi rekommenderar drycken varmt till fiskrätter och det vegetariska på påskbordet. Drycken lämpar sig ypperligt till starka röror och starkare kryddad mat. Detta är värt att införskaffa i påsk, eller redan nu. Perfekt sommardryck för bröllop, midsommar och kräftskivor. 

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 10X av 10X


LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.