Kladdig klassiker med julig twist. Bara sååå god!!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Julen är räddad! Återigen har Almondy slagit sig samman med landets mest älskade chokladtillverkare för att lansera en ny kladdig dessert med en julig twist.

-Kladdkaka är kanske inte något som förknippas med julbord, men varför inte ändra på det genom att kombinera två redan populära smaker – mjölkchoklad och pepparkaka. Efter succén med Marabou Kladdkaka såg vi en gyllene chans att låta kladdkakan få sin rättmätiga plats under årets stora högtid, säger Angelica Cramér, Marknadsansvarig på Almondy.

Liksom Almondys första Marabou kladdkaka är även pepparkakskladdkakan riktigt kladdig. Detta genom att smält mjölkchoklad blandats ned i smeten tillsammans med pepparkakskryddor. Serverad med en klick lingongrädde är det den perfekta juldesserten, som enkelt kan plockas fram till julfikat. Precis som Almondys klassiska mandeltårtor är även pepparkakskladdkakan glutenfri.

Marabou Pepparkakskladdkaka väger 420 g, lämplig för 6-8 personer
Cirkapris: 25-30 SEK
Finns i frysdisken

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: 

Om detta inte är juligt så säg!!!!

Denna kladdkaka har mycket höga smak av pepparkaka. Den är härligt kladdig och med fin rund smak av Marabou chokladen. Detta är en kaka att placera mitt på dessertbordet. 

Servera gärna tillsammans med lättvispad grädde som du smaksätter med pepparmint, ( Polkasmak) mycket, mycket juligt och gott. Missa inte denna produkt vad du än gör i jul!

Xperhotelsandtable tilldelar produkten 10X av 10X

Almondy är ett tårtbageri som grundades år 1982 på Aschebergsgatan i centrala Göteborg och som bakar och säljer kylda och frysta tårtor. Idag arbetar över 100 anställda hos oss i bageriet i Torslanda, utanför Göteborg. Här bakas fler än 75 000 tårtor varje dag till konsument, restaurang och storkök i över 50 länder. Kvalité, utsöktsmak och enkelhet är kärnan i vårt erbjudande. Vår absoluta storsäljare är Daim-tårtan, som vi började baka år 2001. Sedan dess äts det en miljon Daim-tårtor varje år i Sverige.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.