Annons
Annons

Fiberrikt, krispigt och perfekt sommarsnacks

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Kikärtan har tagit Sverige med storm de senaste åren, med allt från de goda falafelbollarna till den mumsiga hummusdippen. Friggs var tidig på trenden med sina kikärtskakor i naturell smak och nu utökas sortimentet ytterligare med de två spännande smakerna Cream Cheese Sriracha och Falafel!

Hälsotrenden är stark i Sverige och det finns en stor efterfrågan på enkla mellanmål i vardagen. Många söker vegetariska källor till protein och där är baljväxter som linser, bönor och ärtor utmärkta alternativ.

– Kikärtskakorna är en unik produkt på marknaden. De är fria från gluten och passar alla som vill undvika gluten. Dessutom är de ett utmärkt alternativ för de som letar efter hälsosammare snackingprodukter, säger Ida Kleinau, nordisk produktinnovatör för Friggs.

Smakerna på de nya kikärtskakorna är både trendiga och välkända. Sriracha är en het smaksättning uppkallad efter kuststaden Si Racha i Thailand med inslag av solmogna chilifrukter, vinäger och vitlök och smaken Falafel är en välkänd och omtyckt smak av många sedan tidigare.

Med inspiration från växtriket fortsätter Friggs att erbjuda sina konsumenter goda och enkla produkter som man kan äta när och var som helst. Friggs är marknadsledande i kategorin majs-, ris- och linskakor och sortimentet med kikärtskakor blir ett fint komplement till existerande produkter.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord. 

Dessa två är riktigt goda  som tilltugg på festen med goda ostar som topping, eller som kvällssnack till tv en vardag.

Sriracha tycker vi har en styrka i sig som är mycket trevlig och smaken av vitlök är förföriskt god. Den varianten med smak av Falafel har exakt den smak man just förknippar med Falafel. Vi älskar att man lyckats lyfta fram kumminsmaken på ett genuint sätt i denna produkt.

Xperhotelsandtable tilldelar båda produkterna 9X av 10X

Snacks i farten, i parken eller med kompisgänget? Friggs minimajskakor kommer i en praktisk påse och är enkla att ta med sig vart man än ska. Perfekt att knapra på när man är sugen på något litet.

– Idag finns det en stor efterfrågan på snabba och goda mellanmål i vardagen. Vi vill erbjuda en hälsosam och annorlunda snackingprodukt för alla tillfällen när man är på språng eller när man är sugen på något extra gott. Smakerna på våra nya minimajskakor är inspirerade av American snacks, berättar Nordic Brand Manager Tina Strid.

.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord. 

Wooww!! Extremet goda snacks som alla tre som passar på festen i sommar eller som vardagsnacks . Vi tror även att påsarna kan vara goda att han med på picknicken liksom i vätska nere på badplatsen och mumsa på mellan doppen.

Smaken- popcorn är verkligen, Popcorns känsla rakt igenom! Här skulle vi vilja tipsa Er som vill lyxa till det lite på festen att smälta choklad och dippa snackset  i. Mums bara så gott! Prova!

Påsen med snacksen Chili Cheese har den perfekta hettan. Ja, ni vet så där goda att man aldrig kan sluta äta när man öppnat påsen. Vi gillar att man verkligen vågat trycka på  med hettan i snackset för här är styrkan riktigt bra!

.Salty Fudge  blir vår favorit  .Kombinationen av det söta , salt och det krispiga är helt underbart gott. Denna tycker även barnen i testgruppen är det bästa snackset av dessa tre. Prova gärna detta snacks om du är lite äldre och har åldern inne till en Cava, vi tror du kommer uppskatta de i solnedgången där på balkongen i sommar….

Xperhotelsandtable tilldelar produktserien 10X av 10X

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.