Annons
Annons

Ekologisk – God Morgon®

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

God Morgon® EKO Orange & Blood orange.
– Ett soligt kärleksmöte, där blodapelsinens aromatiska och kraftfulla smak möter den syrliga apelsinen i en rund och lagom söt blandning, säger Maria Engelbrekts, Brand Manager, God Morgon®.

Nya God Morgon® EKO Orange & Blood orange består av 100% ekologisk och solmogen frukt som plockats för hand. Söta apelsiner och aromatiska blodapelsiner. Resultatet är en väl avvägd citrusjuice som passar lyxiga frukostar.

Citrusblandningar och apelsin är de populäraste juicerna på frukostborden i Sverige. Citrus är också en stor del av historien för God Morgon® som lanserade sin första ekologiska apelsinjuice redan år 2000.

– Svenskarna älskar sin citrusjuice på frukostbordet och vi är jätteglada att ha fått fram en riktigt bra och härlig smakblandning som dessutom är helt ekologisk, säger Maria Engelbrekts, Brand Manager, God Morgon®.

Mytomspunna blodapelsiner
Blodapelsiner växer nästan enbart på Sicilien och det är mineralerna i jorden som ger apelsinerna deras röda färg och karaktäristiska smak. Tillgången är alltså inte oändlig och i nya God Morgon® EKO Orange & Blood orange är det dessutom ekologiska blodapelsiner.

God Morgon® är Sveriges största leverantör inom ekologisk juice, nästan två av tre kylda ekologiska juicer är från God Morgon®. Frukterna är ekologiskt odlade och har fått växa och mogna på egna villkor utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel.

Xperhotelsandtable rekommenderar juicen med följande ord: 

Detta är äkta och på riktigt. Mycket trevlig juice som har en tydlig smak av blodapelsin och en fin sötma. Vi tycker att drycken upplevs genuin och att man låtit de solmogna härliga blodapelsinernas smak fått briljera i drycken. Vi tycker även att de blir riktigt trevligt när man valt att addera fruktkött i juicen, de skänker drycken mer upplevelse och tar den till en annan dimension. Något som väcker vår uppmärksamhet med denna juice är att vi anser att drycken har ett djup i sin smak, vilket gör att man fastnar enkelt för smaken. Vi tycker även att drycken är lagom tjock och i en snygg förpackning.

Denna juice ska serveras välkyld och perfekt på morgonen eller i solen i sommar som en uppiggande boost

Xperhotelsandtable tilldelar juicen 10X av 10 X 

God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice och spännande blandsmaker. God Morgon® använder bara solmogen, handplockad frukt i sina produkter och lanserade ekologisk apelsinjuice redan år 2000. I dag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice. https://godmorgon.com/se/

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.