Annons
Annons

A LISA -från Bodega Noemía

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den 15:e september släpptes 6000 flaskor och den 8:e september släpps 1800 magnumflaskor av Bodega Noemías A Lisa 2019- en finstämd malbec med 10% merlot från en av Argentinas mest välrennomerade producenter.

Bodega Noemia grundades av vinmakaren Hans Vinding Diers och hertiginnan Noemi Marone Cinzano. I en gammal vingård i Río Negro med malbecstockar från 30-talet fann de den potential de letat efter.

I 18 år drev och utvecklade de projektet tillsammans. Noemia drivs nu helt av Hans och hans familj.

Få producenter har betytt så mycket för att höja status och renommé för Patagonien i Argentina som Bodega Noemía. De följer biodynamiska principer och tack vare kartläggning av deras terroir blev de tidigt en av landets mest kända producenter av seriös Malbec.

Bodega Noemía A Lisa 2019 Pris 750ml 179:- Pris 1500ml 379:- Artnr 95527

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

Återigen en fullträff för vinet A LISA. Vinet har en fantastisk fin och välbalanserad smak. Tydliga toner av mörkare bär där plommontonerna är framträdande. Vi tycker att vinet på höjden bjuder på smaken av svarta vinbär. Vinet har en uttrycksfull  lättare kryddighet som vi uppskattar med ett fruktig och lenare intryck. Vi väljer att temperera vinet till 18 grader. Ett gradantal som vi rekommenderar detta vin då vi anser att vinets smakpalett kommer fram bra. Vinet har ett spännande uttryck och vi avsmakar vinet tillsammans med ett rätt av lamm. En ypperlig fint kombination som vi varmt rekommenderar.

Xperhotelsandtable tilldelar vinet 10X av 10X

Valid Wines vision är att ta hem de bästa och mest prisvärda vinerna, från hela världen och i första hand från familjeägda vingårdar. Med våra producenter strävar vi alltid efter att jobba för hållbarhet, i alla led.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.